Obavijesti

News

Komentari 81

Užas u centru Zagreba, tramvaj pregazio psa. Svjedoci: Vozač ga je pregazio, a mogao je stati!

Užas u centru Zagreba, tramvaj pregazio psa. Svjedoci: Vozač ga je pregazio, a mogao je stati!
2

Zagrebačka policija dojavu je zaprimila u 16, 45 sati. Izašli su na mjesto događaja i izvršili očevid te se utvrđuju sve okolnosti. Svjedoci tvrde da je vozač mogao stati. Poslali smo upit ZET-u

Na početku Ilice, danas oko 16,40 sati tramvaj broj 11 koji se kretao u smjeru Črnomerca pregazio je psa. Vozač se nije niti zaustavio - započela je prepričavati horor kojem je svjedočila naša sugovornica Ivka.

Naime, pas srednje veličine bez vlasnika uspaničeno je trčao Ilicom prije nego je podletio pod tramvaj. 

- Ja sam tek shvatila što se događa kad je pas već cvilio pod tramvajem.Instinktivno sam potrčala za tramvajem, vikala i mahala rukama da stane i na tren je stao, ali kad sam se približila vratima samo je krenuo dalje i vukao ga još 10-ak metara. Bez da se zaustavio i provjerio što se događa - u šoku nam je ispričala Ivka, dodajući da je prizor na pruzi kad je tramvaj prošao bio grozan.

- Nailazio je drugi tramvaj, pred koji sam skočila i pokušala ga zaustaviti al je samo išao prema meni dok nije još jedan dečko stao pred njega i zaustavio ga. Pas se još trzao kad sam došla do njega, a taj prizor neću zaboraviti do kraja života. Primila sam ga i maknula ga sa pruge da ga ne pregazi još i taj drugi i pokrila maramicom taj dio da djeca ne gledaju i vikala da netko donese nešto da ga pokrijemo - ispričala je dodajući kako su ona i Nataša sve prijavile policiji.

Kontaktirali smo zagrebačku policiju koja nam je potvrdila događaj.

- Dojavu smo primili oko 16, 45 sati. Izašli smo na mjesto događaja i izvršili očevid, te se utvrđuju sve okolnosti - rekli su nam.

Poslali smo upit ZET-u, njihov odgovor objavit ćemo čim ga dobijemo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 81
Ravnateljica vrtića za 24sata: 'Vidjela sam sliku, odgojiteljice su upozorene. I dalje rade...'
OZLIJEĐENO DIJETE

Ravnateljica vrtića za 24sata: 'Vidjela sam sliku, odgojiteljice su upozorene. I dalje rade...'

Predali su mi dijete u takvom stanju, kad sam pitala što se dogodilo, odgovorili su da ne znaju ništa. Nije mi bilo ni do čega, uslikala sam tu sliku jer ovo nije normalno što se dogodilo, rekla je ranije majka