Nesumnjivo će im se svidjeti tradicionalna zadarska jela kao što je pizza, topli sendviči, ćevapi i sl. U jednom Zadru ne možeš npr. girice kupiti na štandu ili sl.
Dk
Deaktivirani korisnik
02.6.2017.
Odustani
ako se i nađe riba, cijena leti u nebo...
Ma
MaKakoNe
02.6.2017.
Odustani
Tako je i drugdje a i ne znam sto bi ponudili od tradicionalnih jela? Manistru u suvo ili blitvu?
DeBil_Klinton
02.6.2017.
Odustani
Malo su preskupi, ali stranci to najčešće ne pitaju. Problem je što pod tom cijenom ne nude kvalitetu koja bi trebala pratit cijenu (dakle muda pod bubrege ono
seljački). Npr. pizze su od jeftinog materijala, kuhinje su neuredne, konobari neškolovani i slično iako se trude. Izbor jela katastrofalan. Meso za ćevap upitnog sastava. Ali povrće zna bit ok jer je često domaće iz ravnih kotara. Ali štede na maslinovom ulju..
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
02.6.2017.
Odustani
girice koje se ulove po ljeti su najgore jer imaju crve i tvrde su i neukusne, najbolje su od drugog do petog mjeseca....skoljke se jedu u mjesecima koje imaju
slovo r po talijanskom kalendaru, jadranska lignja ne valja frigana na kolutice jer je pretvrda zato vam je posluzena patagonija itd.Inace meni najvise smeta sto ne mogu naci vise vruci burek netom pripremljen
Turisti sa kruzera najmanje jedu vani jer imaju all inclusive na brodu ali ko bi vama udovoljio vama je ionako sve negativno cim se probudite.
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .