Obavijesti
komentari
Uništio hranu: Terenac svlada svaki teren, ali more ne može
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

najiram 10
koje gluposti pa šampanjac je u flašama i nije mu ništa i ostalim pićima jedino neke namirnice kojima škodi voda su uništene....
Pr
Ma daj, pa ljudi vade čak i skladište vino i slične proizvode pod more na desetljeća, a njima je propao šampanjac jer je vidio more.I kolika budala moraš biti d Prikaži još ↓
zg
Pa neces dati gostu sampanjac sa pozutjelom ili poderanom etiketom, to mozes doma popiti...
najiram 10
e tko gleda glupe etikete...papir podnosi svakakva sranja...što onaj šampanjac koji je bio 20.g.pod morem delikatesa...ovi šampanjci industrijski Prikaži još ↓
zg
najiram, vidi se da samo piješ ispred dućana
najiram 10
ne pijem nigdje ali pravi šampanjac je u prašnim i plijesnivim flašama...kao i sva stara i kvalitetna vina i žestice...ovo kaj je po dučan Prikaži još ↓
zg
naj... hahahhaha, pa nitko ti ne servira prljavu i prašnjavu bocu hahahhahahaha, malo si pogubio proces od podruma do stola,no drži se ti pive ispred dućana i s Prikaži još ↓
najiram 10
pa pravi šampanjc se ne pije za stolom već u podrumu ounom pauka i prašine..zeme se flaša iz stalaža zbriše krpom i otvara se boca...pij Prikaži još ↓
zg
hahahhaha, baš sam se nagledao podruma hotela diljem svijeta hahahahahahhaa
najiram 10
pa očigledno nisi nikad išao na izvor vinskog zadovoljstva...uvijek si išao tamo gdje si obrađen šnicljin za kozumaciju...da si išao tamo gd Prikaži još ↓
zg
ti si pobrkao kruške i jabuke, jedno je komercijalno, a drugo je kada je nešto hobi, ljubav prema određenom procesu, u ovom slučaju proizvodnja vina.....
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .