Obavijesti

Show

Komentari 1

Preminula britanska voditeljica: 'Bila je jedinstvena enigma'

Preminula britanska voditeljica: 'Bila je jedinstvena enigma'
2

Vjerna svojoj prirodi, održala je dobro raspoloženje i zadržala svoj humor do samog kraja. Njen humor i smijeh ostavit će nas inspiriranim da živimo život punim plućima, napisala su njena djeca Molly i Tedd

VIDEO

Britanska voditeljica Annabel Giles preminula je u 65. godini. Umrla je u bolnici u četvrti Hove u blizini Southwicka, a borila se s malignim tumorom mozga. Vijest su potvrdili njena kći Molly i sin Tedd.

Jeff Bezos pozirao za Vogue sa zaručnicom i poručio: 'Zar sam glup pa da planiram vjenčanje'
Jeff Bezos pozirao za Vogue sa zaručnicom i poručio: 'Zar sam glup pa da planiram vjenčanje'

- Teška srca vas obavještavamo o smrti naše nevjerojatne majke. Mami je u srpnju dijagnosticiran glioblastom u 4. fazi, brzorastući i vrlo agresivan maligni tumor mozga. U prethodna četiri mjeseca pokazala je izuzetnu otpornost i snagu, usprkos operaciji na mozgu i nebrojenim zračenjima. Mama je bila zaista jedinstvena enigma za sve one koji su imali privilegiju dijeliti život s njom. Vjerna svojoj prirodi, održala je dobro raspoloženje i zadržala svoj humor do samog kraja. Njen humor i smijeh ostavit će nas inspiriranim da živimo život punim plućima, baš kao što je ona uvijek radila - napisali su u priopćenju koje su objavili na Instagramu.

Annabel se proslavila kao suvoditeljica emisije 'Posh Frocks and New Trousers', a vodila je i 'Have I Got News For You' i 'Through The Keyhole'. Natjecala se i u showu 'I'm A Celebrity... Get Me Out of Here!' 2013. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO