Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Dk
Pola tone?!Pa tko bi blesav riskirao zbog pola tone mesa.Mažete nam oči!!! Ušlo je puno tog zaraženog mesa u Hrvatsku za koje ne znate gdje je završilo i sada treba prestrašiti sve one koji ga imaju da se ga riješe.
Dk
Samo metni više češnjaka, papra, dobro ispeci/skuhaj i ima da prste zaobližeš, ajde ako sam vidio rome kako kasape mrtvu plavu već svinju i ispekli ju i nije im Prikaži još ↓
as
Pola tone palo,50 tona uslo.......
to
Jedi tu plavu svinju kad ti je dobra. Ja se ne usudim riskirati jesti bolesno i pokvareno meso.
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .