Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Dk
Koliko ja vidim taj bolognese se ne krčka jer nema umaka u njemu...
Dk
To je american bolonjez😂😂😂
Dk
Kaj kao hamburger se peče pa u komadičima
Dk
Nije došla još do umaka,valjda
Dk
Napisali su da se krčka
Dk
Na luku da ,a u posebnoj šerpi valjda kuha umak pa sve sjedini ko zna
Dk
Da ako radiš okruglice onda da
Dk
Ne koako ti praviš bolonjez,ja prvo luk do staklaste boje ispržim i onda dodam meso malo vode da se meso razdvoji ,posebno umak onda sjedinim i 15min pred kraj Prikaži još ↓
Dk
Stim da mi sve na laganoj vatri ukuhava1-1,5sat
Dk
Luk zdinstam, dodam faširano ono od PIK-a, malo prodinstam, ubacim kocku paradajz sosa, začine i gotovo za pola sata
Dk
A ja ne po kuharu iz talijanskog restorana u Zurchu,sestra me je tamo naucila,sos mora biti kremozan ,bit je u dugom kuhanju ,a servira se da posebno stave parm Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .