Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Ukusni složenac od krumpira i šampinjona idealan za ručak

Ukusni složenac od krumpira i šampinjona idealan za ručak

Ogulite krumpir i narežite ga na tanke ploške. Krumpir posložite u namašćeni pleh. Usitnite, a parmezan naribajte, pa sve dobro promiješajte s vrhnjem te dodajte nasjeckani vlasac...

VIDEO

Ovaj recept dovoljan je za četiri osobe, a cijela priprema traje oko sat vremena.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

krumpir 01:09

Priprema:

Šampinjone nasjeckajte, poriluk narežite na kolutiće, pa nasjeckajte i peršin te vlasac. Na ulju pirjajte poriluk s nasjeckanim šampinjonima, pospite peršinom, posolite, popaprite i dodajte druge začine po želji. Ogulite krumpir i narežite ga na tanke ploške. Krumpir posložite u namašćeni pleh (slažite tako da se kriške krumpira malo preklapaju). Usitnite, a parmezan naribajte, pa sve dobro promiješajte s vrhnjem te dodajte nasjeckani vlasac. Na sloj krumpira rasporedite pirjane gljive i poriluk, a zatim ponavljajte postupak, sloj po sloj, dok ne potrošite sve sastojke. Smjesu vrhnja i naribanog sira prelijte preko slojeva te pecite od 40 do 45 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici na 200°C.

Priprema zimnice: Imamo super recepte idealne i za početnike
Priprema zimnice: Imamo super recepte idealne i za početnike

Sastojci:

šampinjoni 500 g, peršin 1 svežanj, vlasac 2 žlice, maslac 1 žlica, poriluk 1 kom, krumpir 600 g, češnjak 2 režnja, kiselo vrhnje 200 g, parmezan 2 žlice, sol, svježe mljeveni crni papar
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Mama hajdukovca: Nisam znala da mi je u licu lososova sperma. Baš me briga, meni je pomogla
HRVATICE LUDE ZA TRETMANOM

Mama hajdukovca: Nisam znala da mi je u licu lososova sperma. Baš me briga, meni je pomogla

Tretmani pomlađivanja spermom lososa, za kojim su lude mnoge Hrvatice, mogući su i u Hrvatskoj, a njime je zadovoljna i bivša Miss Universe Renata Lovrinčević Buljan

Kulinarski trikovi za savršeno kuhano, pečeno ili pohano meso
PRIPREMITE GA KAO CHEF

Kulinarski trikovi za savršeno kuhano, pečeno ili pohano meso

Pripremanje mesa delikatan je posao. Srećom, postoji nekoliko kulinarskih savjeta i pravila kako bi vaš komad bio savršeno ukusan. Transformirajte vaš obrok u neodoljiv zalogaj