Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Ukusna tjestenina s češnjakom

Ukusna tjestenina s češnjakom

Na srednje jakoj vatri otopite maslac u tavi. Dodajte češnjak i miješajući ga pirjajte minutu do dvije. Potom mješavinu maslaca i češnjaka prebacite u blender te ga uključite sve dok smjesa ne postane glatka...

VIDEO

Ovaj recept dovoljan je za dvije osobe, a priprema traje oko 15 minuta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

tjestenina 01:12

Priprema:

Skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju. Dok se tjestenina kuha, napravite umak. Na srednje jakoj vatri otopite maslac u tavi. Dodajte češnjak i miješajući ga pirjajte minutu do dvije. Potom mješavinu maslaca i češnjaka prebacite u blender te ga uključite sve dok smjesa ne postane glatka. Vratite u tavu na srednje jaku vatru i dodajte brašno. Stalno miješajte i držite na vatri minutu. Mlijeko polako ulijte u tavu dok s drugom rukom brzo miješate sastojke. Pustite da se kuha na laganoj vatri dok se ne zgusne - cijelo vrijeme miješajući. Kad je tjestenina gotova, umiješajte je u umak. Prema potrebi, dodajte sol i papar. Dobar tek!

Ne bacajte ostatke hrane: Šest načina kako ih dobro iskoristiti
Ne bacajte ostatke hrane: Šest načina kako ih dobro iskoristiti

Sastojci:

300 grama tjestenine, 3 žlice maslaca, 4 velika zgnječena češnja češnjaka, 2 žlice brašna, 150 mililitara mlijeka, papar, sol

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

Mama hajdukovca: Nisam znala da mi je u licu lososova sperma. Baš me briga, meni je pomogla
HRVATICE LUDE ZA TRETMANOM

Mama hajdukovca: Nisam znala da mi je u licu lososova sperma. Baš me briga, meni je pomogla

Tretmani pomlađivanja spermom lososa, za kojim su lude mnoge Hrvatice, mogući su i u Hrvatskoj, a njime je zadovoljna i bivša Miss Universe Renata Lovrinčević Buljan

Kulinarski trikovi za savršeno kuhano, pečeno ili pohano meso
PRIPREMITE GA KAO CHEF

Kulinarski trikovi za savršeno kuhano, pečeno ili pohano meso

Pripremanje mesa delikatan je posao. Srećom, postoji nekoliko kulinarskih savjeta i pravila kako bi vaš komad bio savršeno ukusan. Transformirajte vaš obrok u neodoljiv zalogaj