Nakon pirjanja povrća prebacite ga u blender kako biste dobili kremastu teksturu. Nakon blendanja vratite juhu u lonac, dodajte kokosovo mlijeko, sol i papar po ukusu
Ukusna glow juha njeguje kožu
Na društvenim mrežama postala je viralna Glow juha zbog jednostavnih, ali izuzetno korisnih sastojaka. Hranjiva je i ukusna te njeguje kožu iznutra i pruža ugodan osjećaj topline u hladnim zimskim danima.
POGLEDAJTE VIDEO:
Pokretanje videa...
Uvrstite je barem jednom tjednu u meni i vaša koža će postati blistavija i ujednačenija.
Za pripremu ove juhe trebat će vam osam mrkvi, jedna crvena paprika, dva poriluka, dva češnja češnjaka, jedna žlica svježeg naribanog đumbira, žličica kurkume, prstohvat kajenskog papra, litra povrtnog temeljca, šalica kokosova mlijeka, maslinovo ulje, sol i papar.
U loncu zagrijte maslinovo ulje. Nasjeckajte mrkvu, papriku i poriluk te ih dodajte u lonac. Pirjajte 10 minuta. Dodajte sitno sjeckani češnjak i đumbir te nastavite pirjati još 2-3 minute. Umiješajte kurkumu i kajenski papar te promiješajte. Ulijte povrtni temeljac, pustite da zavrije, a zatim smanjite vatru i kuhajte dok povrće ne omekša. Prebacite juhu u blender i miksajte dok ne postane glatka. Vratite juhu u lonac, dodajte kokosovo mlijeko, sol i papar po ukusu.