Oni namjerno stavljaju pokvarenu hranu na police da bi ju prodali.Jednom su mi i konzumu pokusali podvalit pokvareno meso.Ako bace pokvarenu hranu gube novac pa im je bolje prodati a stoka ce pojesti sve.
Dk
Deaktivirani korisnik
10.11.2017.
Odustani
Meni ovo lito sladoled....kojem je isteka rok par miseci prije....bas u konzumu...koliko toga ljudi pojedu a veze nemaju da je staro
Dk
Deaktivirani korisnik
10.11.2017.
Odustani
Ljudi, stara riba i meso idu na odjel gotove hrane gdje se termicki obrade i prodaju pod svjeże kuhanu hranu. Informacija id prijateljice koja prodaje ribu
Wrazica.
10.11.2017.
Odustani
Andric, gdje je inspekcija? Ovo nije za zezati se!
aj
ajetodoo
10.11.2017.
Odustani
Stanujem vrlo blizu velikog Konzuma i svojim očima vidim da se u kontejnere baca velika količina pokvarene hrane. Bili su prisiljeni napraviti ogradu da to ljud
i ne raznesu i otruju se. A postoji video nadzor da prodavačice ne poberu robu kojoj je prošao rok trajanja, ali nije pokvarena. Naravno, događaju se primjeri da se nađe pokvarena roba/meso, ali ne pakuje se sve u trgovačkom centru, već kod dobavljača/proizvođača. Samo bedaki kupuju pakovano faširano meso, bilo u trgovačkom centru, bilo kod prijatelja mesara koji će vas obmanuti lijepim riječima, ali i sigurno na neki način prevariti/zajebati.
Prikaži još ↓
Liverpool_YNWA
10.11.2017.
Odustani
kupio sam ja prošli tjedan u konzumu pakirano faširano.kad sam ga otvoril,pita sin ko se usmrdil.vratil sve natrag i bez problema su mi vratili lovu.znači da zn
aju kaj prodaju..
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
10.11.2017.
Odustani
Ne kupujen meso tako pakirano, ali to ne znaci da ono koje je, da triba bit pokvareno I staro....al poznavajuci.sta se radi I.da se brisu deklaracije, ne kupuje
n
Prikaži još ↓
aj
ajetodoo
10.11.2017.
Odustani
Liverpool, možda znaju kaj prodaju, ali ti ne znaš kaj kupuješ.
Liverpool_YNWA
10.11.2017.
Odustani
kak ne znam? pa kupil sam faširano:)
aj
ajetodoo
10.11.2017.
Odustani
Inače, u trgovačkim centrima, a i u mesnicama postoji još jedna caka koju sam skužio na moru/Dalmaciji na samom početku turističke sezone.Budući da je malo mjes
to, uvijek idem u istu trgovinu. U svibnju je cijelo vrijeme bilo na pultu s mesom, uz lijepo meso i svježih kobasica za roštilj, proizvod robne kuće. Čim je počela turistička sezona, odnosno , pojavilo se puno turista, tih kobasica više nije bilo, ne rade se. Onda sam skužio da su od neprodanog mesa koje se više nije moglo prodati pod friško radile te kobasice. To ne znači da je meso bilo pokvareno, ali preradom mu se produžio vijek trajanja i prodalo se. Većom potražnjom i prodajom svježeg mesa, za kobasice je nestalo repromaterijala, a i same potrebe da ih rade.
Prikaži još ↓
aj
ajetodoo
10.11.2017.
Odustani
Da, kupil si faširano pakirani.U komentaru gore sam napisal od čega rade faširano. Ja ne kupujem faširano, nego komad koji mi sfašira na pultu, ili ja doma.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .