Obavijesti

News

Komentari 152

Horor u Pitomači! Ženu vozio na haubi pa joj prebio sina. Lani joj je pijan autom usmrtio muža

Horor u Pitomači! Ženu  vozio na haubi pa joj prebio sina. Lani joj je pijan autom usmrtio muža

Nesretna žena se spasila tako što se primila za haubu i retrovizor i držala se dok muškarac nije zaustavio auto. U pomoć joj je dotrčao sin kojeg je vozač auta onda fizički napao i počeo ga udarati

VIDEO

Policijska uprava virovitičko-podravska dovršila je kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom koji je u Pitomači prošlog tjedna pokušao pregaziti 39-godišnju pješakinju.

Muškarac je autom skrenuo prema nogostupu kojim se kretala pješakinja, a ona se onda rukama uhvatila za poklopac motora i lijevi retrovizor. Muškarac nije zaustavio automobil već je nastavio voziti oko kilometar i pol te se zaustavio na parkiralištu, a sve je snimao i mobitelom.

U pomoć nesretnoj ženi ubrzo je pristigao njen 20-godišnji sin kojeg je onda vozač automobila fizički napao i nekoliko ga piuta udario. Ženi i njenom sinu liječnička pomoć pružena je u bolnici u Virovitici, a provedenim alkotestom vozaču automobila nisu utvrdili prisutnost alkohola u krvi. Policija je protiv vozača podnijela kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu.

Podravski piše kako je riječ o Irenki Pintar, koja je te večeri išla pokupiti svoju kćer u susjedstvo kada je na nju naletio 34-godišnjak. 

Da stvar bude gora, isti vozač je lani pod utjecajem alkohola skrivio prometnu nesreću u kojoj je poginuo Irenkin suprug Tihomir. Vozač je 22. lipnja upravljao BMW-om pod utjecajem alkohola od 2,08 promila kada je naletio na traktor s kojim se u promet uključivao Irenkin suprug. Tihomir Pintar od siline udara poginuo je na mjestu, a 34-godišnji vozač automobila ima već i podeblji policijski dosje s prometnim prekršajima zbog čega je bio i u zatvoru, navodi Podravski.

Prije tragedije iz lipnja prošle godine 34-godišnjaku je bila vraćena vozačka dozvola, a za taj se slučaj još uvijek čeka sudski epilog. 

Irenka Pintar nakon svega je još uvijek u šoku. 

- Moram biti jaka, prvenstveno zbog sedmogodišnje kćeri, jer ne smije zauvijek izgubiti i majku. Još se nismo oporavili od tragedije u kojoj smo ostali bez Tihomira, a ne znam što smo mi skrivili 34-godišnjaku. Kad je auto naletio na mene, nisam vidjela tko vozi, nego tek dok sam ostala na haubi. Kad sam ugledala njegovo lice, skamenila sam se, ali sam smogla snage da ne padnem s haube i izvučem živu glavu. Teško je riječima opisati osjećaje u tim trenucima, to je nešto prestrašno - kazala je u razgovoru za Podravski.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 152

VIDEO

'Mama je vikala i stalno tražila više od mene, da nisam imao očeve pištolje, ja ne bih ubio'
ŠOKANTNO SVJEDOČENJE DJEČAKA

'Mama je vikala i stalno tražila više od mene, da nisam imao očeve pištolje, ja ne bih ubio'

Njega su nešto prije 9 sati kolima Hitne pomoći dovezli u dvorište zatvora, koju su pratila dva policijska vozila. Iz dvorišta zatvora uveli su ga u zgradu suda