Obavijesti
komentari
U kranjsku kobasicu Slovenci stavljaju hrvatsku svinjetinu
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

S1
ja bi bas sad mrknula neku kobasicu:)))pečenu kranjsku
kmarus
nemam baš Kranjsku za ponudit ,ali je domaća Hrvatska ...
S1
vinogradarsku mozda?:))
S1
vinogradarsku?:))
kmarus
pa ne baš , nego " debelu sočnu Slavonsku" ... samo se nesmije kuhati i peći ...
S1
a dinstati?:))))
S1
a i te slavonske budu male i debele:))nesto ko safalada:))))))
kmarus
budu , budu , ali nabubre kad se stave u vlažno ...i to su vam gospođo punjene ... tako da je ustvari punjenje to što im daje okus ...
S1
gospodična molim!:))
S1
prava kobasica mora biti i dobro zacinjena i nesmije pucati kad se kuha.......
kmarus
Sory gospodična, ali ako niste probali Slavonsku onda nista niste probali ...
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .