Obavijesti
komentari
U kranjsku kobasicu Slovenci stavljaju hrvatsku svinjetinu
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

al
a ja imam kobasice iz vlastitog koca, to znam da je domaće
su
čovječe kotac smrdi...bolje jesti svinjetinu iz nizomezskih koca na kat
al
možda kotec smrdi, ali meso ne smrdi
su
znam znam...samo sam malo sarkastičen bil. I ja imam koce doma, i nutri lepe fajne pajceke :)
al
a ja pomislih da ti je iz nizozemske bolje ono koje je bar tri puta smrznuto i otopljeno
Babaluji x
e vidite i ja imam domače kobasice , i čurke delamo svoje i imam i svoju sušaru za sušiti slanine i šunke al samo za vlastite potrebe , domače je domače !!
su
da ne pričam o injektiranju mesa prilikom prepakiravanja...gdje broje pare naši tajkuni koji uvoze
StjepanValjak
Eh stari moj najviše ljudi i nastrada upravo od domaćih "specialiteta"iz garaže
su
Jesi li to ti Lijanoviću lopove, ili Pik todorić lopove?
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .