Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

ko
Da smo pametni svi bi jeli hranu bez glutena.
do
Jela sam je 10 godina dok je sin bio na dijeti, tjestenina, kruh, kolači, pizze....sve sam radila od bezglutenskog brašna.
ko
Jel se kruh sa bezgluteinskim brašnom radi jednako kao i sa običnim? :)) Piši recept,tnx
do
Tijesto se ne ponaša kao tijersto od običnog kruha. Smjesa ne smije biti tvrda. Kruh sam radila od oka tako da mi je teško dati precizan recept. Otprilike 1/2 k Prikaži još ↓
ko
Super, hvala. :)
do
Malo pripazi da ti prvi kruh ne završi u smeću kao što je moj.
ko
Hehehe... uvijek je moguće, al prihvaćam rizik. :)))
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .