Otkrivamo što s tjesteninom ili rižom kada vam ostane od ručka. Saznajte kako iskoristiti višak piletine, ali i što napraviti ako vam ostane mesa od pečenja. Otkrivamo i kako osvježiti stari kruh
DAR ČITATELJIMA
U četvrtak uz 24sata: Prilog u kojem otkrivamo kako višak hrane pretvoriti u novo jelo
Ne propustite tiskano izdanje 24sata u četvrtak, 3. studenog jer čitateljima darujemo super prilog uz koji ćete moći iskoristiti sav višak namirnica od ručka.
Otkrivamo što s tjesteninom ili rižom kada vam ostane od ručka. Saznajte kako iskoristiti višak piletine, ali i što napraviti ako vam ostane mesa od pečenja. Donosimo i savjet uz koji ćete iskoristiti i kosti od pečenja za zdravu i finu juhicu.
Osim toga, otkrivamo i kako osvježiti stari kruh te donosimo recepte uz koje ćete od njega napraviti sasvim novo jelo.
Odaberi temu koju želiš pratiti
Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku