Saznajte kako se kiseli povrće pa tako pripremite kisele krastavce, kupus, gljive, zelene rajčice, paprike punjene sirom, ukiseljeni luk, cikla, miješano povrće... Recepti su jednostavni i u njima će briljirati svi
U četvrtak na dar: Prilog s top receptima za slanu zimnicu
Od finih plodova koje ste uzgojili pripremite još bolju zimnicu. Najbolje recepte za slanu zimnicu donosimo u prilogu "Najslasnija zimnica" koja izlazi u četvrtak, 1. rujna samo uz 24sata.
Saznajte kako se kiseli povrće pa tako pripremite kisele krastavce, kupus, gljive, zelene rajčice, paprike punjene sirom, ukiseljeni luk, cikla, miješano povrće... Recepti su jednostavni, a uz njih će briljirati i početnici. Osim toga, donosimo i recepte za dalmatinsku zimnicu. Neizostavna je šalša, a radi se i fina hobotnica na salatu. Riječ je o starinskim receptima, koji će zadovoljiti i najizbirljivije.
Zimnicu volimo i zbog nezaobilaznih umaka. Rijetko tko će odoljeti ajvaru, a donosimo čak tri vrhunska recepta za ovaj vječni umak. Otkrivamo i trikove, odnosno na što treba paziti kod pripreme. Isprobajte i fini pinđur, chutney, relish, domaći kečap i pesto od bosiljka. Tu su i fine aromatične soli koje možete pripremiti kod kuće, ali i pikantna ulja koja će osvojiti ljubitelje ljute hrane.