Obavijesti

Show

Komentari 2

U teškom stanju: Glumio klauna u 'Ono' i recepcionara u 'Sam u kući 2'. Ovako danas izgleda...

U teškom stanju: Glumio klauna u 'Ono' i recepcionara u 'Sam u kući 2'. Ovako danas izgleda...
5

Nedavno je Tim Curry proslavio svoj 78. rođendan. Glumac je poznat po legendarnoj ulozi klauna Pennywisea u 'Ono', kao i liku Dr. Frank-N-Further iz 'The Rocky Horror Picture Show', ali i ulozi u 'Sam u kući 2'

VIDEO

Glumac Tim Curry prije nekoliko je dana proslavio svoj 78. rođendan, no umjesto torte i nasmiješenog lica, svijet su obišle tužne fotografije njega, u teškom zdravstvenom stanju, ispred jedne trgovine u Los Angelesu. Prikovan je za kolica već više od 10 godina, otkako je 2012. preživio teški moždani udar. 

EXCLUSIVE: Smoke Show! Legendary Actor Tim Curry Looks Cool In Yellow Track Jacket While Smoking A Cigarette As He Celebrates His 78th Birthday In LA - 18 Apr 2024

Od tada se više ne pojavljuje fizički na malim i velikim ekranima, ali se bacio u posuđivanje glasova, i dalje pjeva te se pojavljuje na okupljanjima fanova. Prije četiri godine je ponovno utjelovio svog legendarnog lika te postao Dr. Frank-N-Further iz 'The Rocky Horror Picture Show' na kratko. 

Curry je poznat i po ulozi jezivog klauna Pennywisea iz miniserije 'Ono' prema knjizi Stephena Kinga. Kasnije se pojavio i u nastavku popularnog filma 'Sam u kući'. U drugom djelu je tako utjelovio recepcionara u hotelu u New Yorku u kojem mali Kevin odsjeda. 

Osim glumačke karijere, Curry iza sebe ima i onu glazbenu te je izdao nekoliko albuma. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO