Obavijesti

Sport

Komentari 11

Tucak oštro kritizirao Olimpijske igre: 'Hrana je katastrofa. Treba nam meso, a ne pašteta i sir'

Tucak oštro kritizirao Olimpijske igre: 'Hrana je katastrofa. Treba nam meso, a ne pašteta i sir'

Sve što sportašu treba je da ima dobar krevet i da može dobro pojesti. To u ovom slučaju nije niti jedno niti drugo. Idemo jesti u Hrvatsku kuću jer u olimpijskom selu hrana je katastrofalna, rekao je vaterpolski izbornik

VIDEO

Hrvatska vaterpolska reprezentacija otvorila je Olimpijske igre u Parizu pobjedom protiv Crne Gore 11-8 (3-1, 2-4, 3-1, 3-2).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Hrana na Olimpijskim igrama u Parizu 02:49

- Odigrali smo jednu strašno tešku utakmicu, važnu utakmicu. Da smo izgubili, nije gotov turnir, ali ulaziš u ozbiljne probleme. Ova pobjeda nam donosi mir za nastavak turnira. Bilo je puno dobrih stvari, ali bilo je i loših. Ali, Crna Gora nam ne leži, no sjajna je reprezentacija kojoj uvijek nešto nedostaje. Hvala Bogu, danas smo ju prelomili i zasluženo pobijedili. Tražili smo miran ulazak u turnir i to smo ostvarili. I to protiv suparnika za kojeg smo znali da će nam stvarati probleme. Ne samo nama, svima. Nitko neće lako s Crnom Gorom. Ovo treba čim prije arhivirati i okrenuti se Italiji. Još jedan suparnik u manje od 48 sati u odnosu na 1. kolo - rekao je izbornik Ivica Tucak nakon utakmice te dodao:

- Crna Gora je protivnik kojeg ne možete razbiti s deset razlike, niti je to itko očekivao. U crveno me dovelo način na koji smo primili golove, to ne smijemo. No, bilo je i puno dobrih stvari, kombinacija i golova. Izgledamo ozbiljno, to je najbitnije u ovom trenutku. Polako, to je tek prvo kolo i tek je počelo.

Vaterpolski izbornik kritizirao je organizaciju na Olimpijskim igrama. Vrlo oštro je komentirao hranu koja se nudi u olimpijskom selu u Parizu.

- Vrlo malo odmora ima. Idemo sada nešto pojesti u Hrvatsku kuću jer u olimpijskom selu je hrana katastrofalna. Negdje kada završe Olimpijske igre dat ću svoj osvrt na sve skupa, a za sada sam usredotočen na natjecanje. Ako igrači moraju jesti paštetu i sir onda ne znam koji je smisao svega. No, kako nama tako i drugima. Idemo nešto pojesti, idemo osjetiti mesa našeg hrvatskog, mislim da je tamo PIK Vrbovec. Već smo pomalo i gladni, vjerujte mi. Gužve su ogromne, loša je hrana. To nije primjereno za ono što sportaš treba, a jedino treba da ima dobar krevet i da može nešto dobro pojesti. No, to u ovom slučaju nije niti jedno niti drugo. Lako je za mene, no ti dečki igraju - oštar je bio izbornik.

Maro Joković rekao je da veseli pobjedi na startu olimpijskog turnira.

- Važno je s psihološke strane. Unatoč nekim oscilacijama u igri, držali smo se dogovora, bili smo dosta aktivni u napadu, imali smo puno igrača više. Kvalitetnija smo momčad od Crne Gore, pobjeda je zaslužena, pokazali smo više. Pogotovo u središnjem dijelu utakmice, to je dobar vjetar u leđa uoči Italije. Nismo se fokusirali na Talijane, ali bitno da smo završili ovo. Najbitnije je odmoriti se i pripremati se za drugo kolo - rekao je Joković.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 11

VIDEO

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...
BURAN DAN U MAKSIMIRU

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...

Plus+ Za prvu navijačku želju treba platiti odštetu, iako ne trenira nikoga. Niko Kovač Bobanov je favorit, već je vodio trojicu dinamovaca. Nakon dva najteža poraza u povijesti Lige prvaka, jedan je trener dobio otkaz, drugi nije

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?
VRUĆA STOLICA

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone
Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!
ČUDO ZAGREBA

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!

Kada treba, da se Danci ne ponadaju, digne se Srna, provuče se Glavaš, povuče Klarica, a onda Dibirov dvaput kazni Aalborgovih 7 na 6 preko cijelog terena. Hat-trick u 65 sekundi!