Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Trikovi za mladolik i lijep vrat - evo koji funkcioniraju, a koji ne

Trikovi za mladolik i lijep vrat - evo koji funkcioniraju, a koji ne

Žene su oduševljene trikovima za utegnutiju kožu i nekirurškim zatezanjem vrata. Riješile su se neželjene 'opuštene vilice' i bez vrtoglavih cijena kirurških zahvata učinile da im koža izgleda mlađe

VIDEO

Kirurški zahvat košta tisuće eura da bi se postigla glatka linija čeljusti, no malo ljudi si može to priuštiti. Žene su odlučile vidjeti mogu li šminka – i drugi trikovi kod kuće – prikriti opuštenu kožu. U nastavku donosimo alternative kirurškim zahvatima, uspješne i neuspješne:

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Vesna Lamer 01:20

1. UPORABA RAJČICA

Rajčice sadrže prirodni adstrigent koji, kada se nanese na kožu, sužava pore i čini je čvršćom. Također su prepune antioksidansa koji smiruju upalu, prenosi The Sun. Pasiranu smjesu rajčica trebalo bi nanijeti na kožu. No ipak se uspostavilo da ova metoda nije učinkovita

Upravo ste bili na botoksu? Evo kako njegovati kožu nakon popularnog anti-age tretmana
Upravo ste bili na botoksu? Evo kako njegovati kožu nakon popularnog anti-age tretmana

2. METODA HLADNOG JOGURTA

Ova metoda trebala bi imati efekt podizanja i učvršćivanja kože. Mliječna kiselina u jogurtu navodno skuplja pore, omekšava kožu i zaglađuje bore. Hlađenje smiruje crvenilo i pojačat će učinak zatezanja. Nažalost ova metoda samo smiruje nadraženost kože, bez drugih efekata.

3. KONTURIRANJE ŠMINKOM

Ovo ispunjava sve kriterije. To je jednostavno, pristupačno rješenje za opušteni vrat i dvostruku bradu. Nema miješanja, prskanja ili nelagode, a rezultati su trenutni!

4. SOL

Nanošenje pilinga od soli pomaže u zdravlju kože, ali može izazvati iritaciju i suhoću. Poliranje tijela solju moglo bi potaknuti obnovu stanica kože. To potiče cirkulaciju i zateže kožu.

5. GUA SHA

Stručnjaci za kožu tvrde da ovi alati od žada ili ružičastog kvarca potiču limfnu drenažu i poboljšavaju cirkulaciju krvi. Ova metoda daje dobre rezultate, ali ne preko noći. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Jedite ovu namirnicu prije spavanja i više nećete hrkati
PRIRODNI LIJEK

Jedite ovu namirnicu prije spavanja i više nećete hrkati

Hrkanje je problem koji pogađa mnoge spavače, a i njihove partnere i ukućane, stoga bilo kakvo riješenje je dobrodošlo, a ovo lagano riješenje možete isprobati već danas