Obavijesti
komentari
Trikovi: Pile se kuha 1 sat, a svinja peče na 200 stupnjeva
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Gost_Gost
Ako je pile iz dućana treba mu najviše pola sata inače se raspadne, a domaćem možda i treba 1 sat.
Dk
ETo, preduhitrila si me s komentarom...nakon sat vremena samo kosti ostanu..
Gost_Gost
Ja tu piletinu kuham uglavnom samo za psa, samo što se okrenem ono gotovo.
Dk
E,da...sjećam se onih pilića što su bili cijelo ljeto po dvorištu...to je sasvim drugačije meso nek ovo što danas imamo..
Dk
jednom dobila domaće pile, niti dvije kile,,, kuhala ga, pa pekla, pa ponovo kuhala i kako se nije dalo nikako skuhati dala ga susjedi za velikog psa...
Gost_Gost
Pa to je onda bila stara kokoš... od toliko tretmana nemoguće da se nije skuhalo.
Dk
Žilava stara koka))
Dk
u životu nisam nikad ovako nešto kuhala da se ne može skuhati.. vauu, vauu ju je sa guštom pojeo :)
Gost_Gost
Važno da je vau vau uživao:))
Dk
sigurno, kad je znao izaći na kraj sa nabildanom kokicom :)
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .