ove godine ću ih skuhati sa ljuskom od kapule jer ću i to jedva stići ali na stolu moraju biti :)))
Dk
Deaktivirani korisnik
21.3.2016.
Odustani
Prije par godina probala sam ovu foru s voskom i vjerojatno zbog loše kvalitete voska (jer boja nije bila pre vruća) se sve razlilo u prilično neuredan džumbus.
.Ova tvoja ideja je odlična i mislim da ni ja neću komplicirati ove godine.. ;-)
Prikaži još ↓
Hijacinta
21.3.2016.
Odustani
e ja sam sa voskom, pčelinjim, kupljenim u dućanu od Pip - a, šarala jaja, to se zove penganje nisam iz kraja gdje je to tradicija ali tehnika me oduševila pa s
am se samoinicijativno naučila to raditi i ispalo je super, treba ti pero za pisanje, onaj nastavak što klinci tebaju imati kad uče crtati sa tušem, vosak sam topila na svijeći, u improviziranoj posudici, jaja se šaraju nekuhana, kad se vosak osuši, stavi ih se kuhati sa lupinom od crvenog luka, u neku staru posudu jer će se vosak nataložiti prilikom kuhanja...vosak mora biti pčelinji !!!!
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
21.3.2016.
Odustani
A znala sam da je do voska.. Sve ostalo sam radila kako si napisala, ali zeznio me vosak.. Hvala na info! :-)))
Hijacinta
21.3.2016.
Odustani
ma ništa, i drugi put :) usput, ako misliš bojati jaja u one lijepe pastelne nijanse, ima za kupiti bijelih jaja u metrou :))
ja sam poput djeteta, kakva god g
užva bila oko Uskrsa, uvijek nađem vremena za bojanje i ukrašavanje jaja, opušta me to :)
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .