Obavijesti

Sport

Komentari 27

Trener Rijeke najavio Jadranski derbi: 'Očekujem veći impuls od igrača, da žele dati nešto više'

Trener Rijeke najavio Jadranski derbi: 'Očekujem veći impuls od igrača, da žele dati nešto više'

Iskusni su to igrači, Rakitić, Krovinović, Livaja, Uremović… Bit će to dovoljan motiv za moje igrače. Nadam se da će biti gladni i još više željni uspjeha i dati nešto više za dobar rezultat, rekao je Đalović

VIDEO

Vodeća momčad prvenstva Rijeka na domaćem će terenu u nedjelju dočekati splitski Hajduk. Jadranski derbi sraz je dvaju klubova na diobi vrha ljestvice, a na Rujevici optimistično dočekuju 'bile' koji su pronašli sinergiju u momčadi.

- Trenirali smo dobro, nemamo većih problema. To je izuzetno značajna utakmica za nas, ali ona ništa ne rješava. Nosi tri boda, kao što je nosila i ona protiv Šibenika - rekao je trener Radomir Đalović.

POGLEDAJTE VIDEO: Sažetak Rijeka - Šibenik

Pokretanje videa...

Sažetak Rijeka - Šibenik 01:37

Pritisak derbija uvijek je tu, a pogotovo kad nosi vrh tablice. No, kako kaže trener Đalović, sezona je duga, ali ipak ova utakmica može biti veliki vjetar u leđa.

Rijeka: Konferencija za medije HNK Rijeke uoči utakmice s Hajdukom

- Pritisak je ponekad i dobar, a dosta mojih igrača je i ranije igralo ovakve utakmice. Oćekujem veći impuls od igrača s obzirom na derbi, s druge strane je momčad s dobrim trenerom i s isto osvojenih bodova kao i mi - rekao je Đalović pa završio:

- Iskusni su to igrači, Rakitić, Krovinović, Livaja, Uremović… Bit će to dovoljan motiv za moje igrače. Nadam se da će biti gladni i još više željni uspjeha i dati nešto više za dobar rezultat - zaključio je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 27

VIDEO

Dilaver: 'Bjelica će probuditi i Petkovića!' Budimir: 'Uh, kad je potjerao iz momčadi Lecjaksa...'
BIVŠI DINAMOVCI ZA 24SATA:

Dilaver: 'Bjelica će probuditi i Petkovića!' Budimir: 'Uh, kad je potjerao iz momčadi Lecjaksa...'

Plus+ Nenad je sad najbolje rješenje. Igrat ćeš onoliko koliko zaslužiš. Kod njega se i prvi i 25. igrač u momčadi dobro osjećaju, naglašavaju igrači koje je vodio u prvom mandatu