Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Dk
samo da napomenem da je bolje krumpir oguliti i nasjeckati i tako nasjeckanog skuhati, vise od duplo brze se skuha, inace recept ne izgleda lose
CR
stvar ukusa!
Dk
prije sam raidla francusku salatu kuhajuci mrkvu i krumpir pa onda kad se ohladi rezala na kockice. A sad lijepo sve narezem na kockice pa skuham. Lakse i brze Prikaži još ↓
go
Jel možda radiš u restoranu ?
I1
Puno ce upiti vode onda. A za francusku je dobar nacin odma na kockice. Al za jela kao njoki, kao ovo, bolje u komadu kuhat
Dk
goranko5 radim u restoranu ali svojem doma :D ;)..svaki dan kuham, nema kod mene da se ne jede jedan kuhani obrok , nikakva gotova i suha hrana. Ma je tu si u p Prikaži još ↓
CR
barbarella,krompir skuhan u ljusci se guli hladan a nikada vruc.
Dk
aha i onda ga ides zgnjeciti i pun je gruda, hvala lijepa
Dk
hladnog bi gulila jedino ako bih radila francuski krumpir ili francusku salatu jer se lakse reze kad je hladan
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .