Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Top savjeti za pravilno kuhanje tjestenine i 10 odličnih recepata

Top savjeti za pravilno kuhanje tjestenine i 10 odličnih recepata

Tjestenina bi trebala biti dovoljno mekana kad se zagrize, da se ne osjeća krckanje, no u isto vrijeme i dovoljno žilava da se ne raspada. Želite li je servirati al dente, pogledajte presjek kad odgrizete komad

Talijani znaju što je dobra tjestenina, a zato slijedimo i njihova pravila pri pripremi ovog jednostavnog jela. Prvo pravilo je da se ulje ne stavlja u vodu. Ono se odvaja i pluta na vodi pa neće spriječiti da se tjestenina lijepi. Također, nakon što kuhanu tjesteninu ocijedite, ulje će se zalijepiti za nju, a to će spriječiti zadržavanje umaka na njoj, što ne želite.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
Dnevni horoskop za ponedjeljak 20. siječnja: Ovan bolje da šuti, Bik kreće u ljubavno osvajanje
ZVIJEZDE PREDVIĐAJU

Dnevni horoskop za ponedjeljak 20. siječnja: Ovan bolje da šuti, Bik kreće u ljubavno osvajanje

Pročitajte dnevni horoskop za ponedjeljak 20. siječnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje