Obavijesti

Sport

Komentari 5

Tomo Šokota: Zaboravio sam već kako je zabiti gol

Tomo Šokota: Zaboravio sam već kako je zabiti gol
1

Dinamo je pobijedio Zadar 2-0 pred polupraznim Maksimirom, a svoj prvi prvenstveni gol u novoj sezoni zabio je zaboravljeni Tomo Šokota

VIDEO

Igrala se posljednja minuta. Mikić je “gurnuo” loptu Šokoti, a ovaj prebacio golmana i zabio. Ono malo gledatelja podiglo se na noge i zapljeskalo. Šokota se tarzanovski zaderao, skinuo dres i bacio ga daleko od sebe.
- Jako sam emotivno proživio gol. Morao sam skinuti dres... Već sam zaboravio kako je to zabijati golove - rekao je Tomo Šokota.
Prije nekoliko dana odlučio je na zimu napustiti Dinamo. Sve utakmice do ove sa Zadrom započinjao je sjedeći.
- Još uvijek stojim kod svoje odluke iako se sve može promijeniti preko noći - dodao je Šokota.
Dinamo igrom nije oduševio, pobijedio Zadar na jedvite jade. Emisari Spartaka, Dinamova protivnika u četvrtak u Ligi Uefe, trljali su ruke vidjevši Dinamovu prezentaciju.
- Ta utakmica sa Spartakom bit će nešto sasvim drugo. Motiv će sigurno biti veći. Uostalom, protiv Zadra sam i očekivao zamor svojih igrača. U srijedu smo na Kantridi imali jako tešku utakmicu. Gotovo 80 minuta igrali smo s igračem manje. To je moralo ostaviti traga - rekao je trener Dinama Branko Ivanković.
- Ruski Spartak je ipak malo drugačiji protivnik. Možemo dobiti. Ta bi nam pobjeda puno donijela - zaključio je presretni Šokota.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 5

VIDEO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!
SPORTSKI DIREKTOR OTKRIO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!

Nemamo nikakve ograničavajuće faktore, bilo da je riječ o domaćem ili stranom treneru. Svi kandidati su u igri. Kad pronađemo idealnog trenera, donijet ćemo odluku, rekao je sportski direktor Dinama Marko Marić