Obavijesti

Sport

Komentari 24

Evo tko je igrač zbog kojeg je Mišković smijenio Željka Sopića

Evo tko je igrač zbog kojeg je Mišković smijenio Željka Sopića

Juncaju su bile obećane minute, a njegov otac je trebao ulagati u klub. Željko Sopić se nije uklapao u tu priču pa ga se predsjednik Rijeke odlučio riješiti. Amerikanca ni Jakirović nije koristio

VIDEO

Jedan dečko, Juncaj, kako li se zove, čiji je tata bogat i trebao je dati novac, trebao je biti dio svlačionice. A Sopa kakav je to nije napravio jer zna se kako je to u svlačionici, rekao je Joško Jeličić u emisiji MAXSporta "Studio HNL" potvrdivši što smo već pisali u svibnju.

POGLEDAJTE VIDEO: Rijeka - Istra 4-0

Pokretanje videa...

Sažetak utakmice: NK Rijeka vs NK Istra 1961 4:1 01:35

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Da je Željko Sopić, ustvari, potjeran s Rujevice jer igraču koji nema dovoljno kvalitete nije dao određene minute koje su mu bile obećane. To možda i nije jedini razlog, ali je svakako najzvučniji. I sam Sopić je potvrdio da je istina i da su se oko toga "lomila koplja".

Riječ je o igraču koji je na Rujevici ostavio mali, gotovo nikakav trag i čiji je otac poduzetnik trebao ulagati u riječki klub.

Tko je Steven Juncaj?

Steven Juncaj (26) je američki nogometaš crnogorskog porijekla koji je na Rujevicu stigao iz slovenske Gorice u kolovozu 2023. godine u eri Sergeja Jakirovića.

Cibalia i Rijeka sastali se u osmini finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa

- Ovo je za mene ostvarenje sna, otkad sam bio malo dijete htio sam igrati u Rijeci i nisam mogao zamisliti da će postati realnost. Moj otac je iz Crne Gore, odrastao je prateći jugoslavensku ligu. Poznavali smo hrvatske momčadi, Rijeka je bila jedna od njih. Bio sam opsjednut Rijekom jer to je klub pored mora i uvijek sam govorio ocu zamisli da jedan dan mogu tamo igrati, to bi bilo sjajno - rekao je Juncaj tog kolovoza kada je stigao u klub.

Njegov otac George Juncaj je poduzetnik koji je 2018. godine postao vlasnik 50 posto Michigan Starsa, nogometnog kluba iz okolice Detroita.

Godinu dana kasnije kupio je i preostale dionice kluba pa svoje poduzetničke afinitete usmjerio i prema Gorici, no zanimljivije je da se nekoliko puta spominjao kao potencijalni ulagač u Rijeku, suvlasnik čak i kupac kluba s Kvarnera.

Juncaj mlađi je krilni napadač i u dresu Rijeke odigrao je svega dvije utakmice, obje u Kupu, uglavnom je sjedio na klupi i veću šansu nije dobio jer se igrački i kvalitetom nije uklapao u riječku svlačionicu. Iz Rijeke je otišao u Michigan Starse početkom ožujka na posudbu, a zatim u srpnju u besplatnom transferu i službeno napustio Rujevicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 24

VIDEO

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...
BURAN DAN U MAKSIMIRU

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...

Plus+ Za prvu navijačku želju treba platiti odštetu, iako ne trenira nikoga. Niko Kovač Bobanov je favorit, već je vodio trojicu dinamovaca. Nakon dva najteža poraza u povijesti Lige prvaka, jedan je trener dobio otkaz, drugi nije

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?
VRUĆA STOLICA

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone
Doznajemo: Sergej Jakirović je bivši, Dinamo smijenio trenera
PRESUDIO MU BAYERN

Doznajemo: Sergej Jakirović je bivši, Dinamo smijenio trenera

Nakon dvodnevnog sasjedanja u Maksimiru su presudili Jakiroviću. Prvi favorit za nasljednika Niko Kovač za sebe i svoj stožer traži plaću kakvu nije zarađivao niti jedan igrač u Dinamovoj povijesti