Obavijesti

Show

Komentari 93

Tko je otac Lanina djeteta? Filip je direktor njezinog brenda, a brat mu također ljubi pjevačicu

Tko je otac Lanina djeteta? Filip je direktor njezinog brenda, a brat mu također ljubi pjevačicu
5

Što se tiče Miće (tako ga zovem), on nije osoba koja se želi eksponirati, niti želi da ga netko percipira na osnovi mene, zbog čega ga još više poštujem, rekla je Lana Jurčević ranije

VIDEO

Pjevačica Lana Jurčević (38) i samozatajni partner Filip Kratofil objavili su da iščekuju prinovu. Uplakana Lana objavila je emotivni video u kojem je pokazala pozitivni test za trudnoću, u komentarima su pljuštale poruke podrške. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Jurcevic (@lalana)

Lana i Filip zajedno su od 2017. Ipak, Lana privatni život, pa tako i Filipa, voli držati podalje od znatiželjnih pogleda javnosti. Iako su fotografije s Filipom rijetkost, ovu je sretnu vijest podijelila sa svojih gotovo 450 tisuća pratitelja. 

- A što se tiče Miće (tako ga zovem), on nije osoba koja se želi eksponirati, niti želi da ga netko percipira na osnovi mene, zbog čega ga još više poštujem - rekla je pjevačica o svom dragom za Story. 

POGLEDAJTE ŠTO JE LANA REKLA O MAJČINSTVU:

Osim životni, Lana i Filip od 2018. poslovni su partneri. On je direktor Laninog vrlo uspješnog kozmetičkog brenda La Piel, koji je prošle godine zaradio 161.800 eura. Imaju četvero zaposlenih, a prosječna plaća im je 980 eura. Jednom je prilikom Lana otkrila da financije nisu njezina stvar. 

- Ja sam grozna za financije. Znači, meni da date nešto da računam, preračunavam - ja bih već 20 puta bila u teškom bankrotu haha. Rekla bih: 'Sve stavite - i hijalurone i suho zlato, sve stavite unutra'. On je sve što ja nisam, što se tiče te strane, a što se tiče creative i tog stvaralačkog dijela i koncepta, točno znam koji sastojak, gdje, u kojoj količini, kako i na koji način - znači taj dio je moj. A što se tiče financijaša, imam tu pametnije od sebe. Svaki dan radimo sigurno jedno 15 sati - rekla je Lana jednom prilikom za RTL Exkluziv.

Filip je inače blizanac, a njegov brat Antonio je u vezi s pjevačicom Zsa Zsom. Paru su često pristizala pitanja imaju li planove što se tiče braka i djece. 

Lana Jurčević pokazala je kako joj izgledaju stopala nakon nastupa: 'Noge kao buđole'
Lana Jurčević pokazala je kako joj izgledaju stopala nakon nastupa: 'Noge kao buđole'

- Iskreno, ne osjećam pritisak. Mislim da je divno kad u dvadesetima postaneš mama, ali meni je kao mladoj curi na početku života bilo važnije osamostaliti se, dokazati sebi, da budem neovisna i pronađem svoj put. Rekla bih da najprije posložim sebe pa onda sve ostalo - rekla je Lana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 93

VIDEO

Zdravko Čolić poslao je kamion vode za unesreće u poplavama, Milan Pavlović nudi smještaj...
ZVIJEZDE POMAŽU UNESREĆENIMA

Zdravko Čolić poslao je kamion vode za unesreće u poplavama, Milan Pavlović nudi smještaj...

U petak su brojne zvijezde u BiH izrazile solidarnost sa stradalima u poplavama. Neki su odlučili i djelovati...