Obavijesti

Show

Komentari 7

Tko je djevojka Liama Paynea? Kate Cassidy optuživali su da je s pjevačem samo zbog novca...

Tko je djevojka Liama Paynea? Kate Cassidy optuživali su da je s pjevačem samo zbog novca...
9

Pjevač je bio u Argentini zbog gostovanja na koncertu Nialla Horana, nekadašnjeg kolege iz One Directiona. S njim je došla i Cassidy te su, planirali ostati pet dana, ali na kraju su bili dva tjedna

VIDEO

Iako je Liam Payne pola sata prije smrti na društvenim mrežama podijelio fotografiju s djevojkom Kate Cassidy (25), ona nije bila s njim u Argentini kad je preminuo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Preminuo je Liam Payne (31), bivši član One Directiona 04:43
Procurio je transkript jezivog poziva iz hotela u kojem je bio Payne: 'Hitno nekog pošaljite!'
Procurio je transkript jezivog poziva iz hotela u kojem je bio Payne: 'Hitno nekog pošaljite!'

Pjevač je bio u Argentini zbog gostovanja na koncertu Nialla Horana, nekadašnjeg kolege iz One Directiona. S njim je došla i Cassidy te su, kako je ranije otkrila, planirali ostati pet dana, ali na kraju su bili dva tjedna.

Dva dana prije smrti vratila se u Miami

Cissidy je samo dva dana prije njegove smrti napustila Argentinu. Kate je 14. listopada na TikToku otkrila da se vratila u Miami, dok je Liam ostao u Buenos Airesu. 

- Iskreno, volim Južnu Ameriku, ali mrzim predugo biti na jednom mjestu. Tamo smo trebali biti pet dana, a to se pretvorilo u dva tjedna. Bila sam kao: 'Moram ići kući' - rekla je na TikToku.

Cissidy je ispričala da je dobila 'čudan osip' prije leta zbog 'tjeskobe' oko putovanja. Kasnije je priznala da je doživjela olakšanje kad je došla kući. 

- Bila sam tako sretna što sam doma - dodala je.

@kateecass

soooo happpiii to b back in sunshine state

♬ original sound - nicole

Dva dana nakon njezinog TikTok videa, Liam je pronađen mrtav nakon pada s trećeg kata hotela u Buenos Airesu. Prije nego što se vratila u Ameriku, Kate je podijela fotografije s argetinskog putovanja. Većina fotki bila je hranu koju je tamo jela, a Liam se našao na dvije fotografije.

- Zahvalna sam na malim stvarima u životu - napisala je uz fotografiju na kojoj pjevač jaše konja.

Tko je Kate Cassidy?

Kate je influencerica iz Londona koja je diplomirala na Sveučilištu Coastal Carolina u proljeće 2021. Na Instagramu je prati više od 260 tisuća ljudi, s kojima često dijeli fotografiije s putovanja. S Liamom je počela izlaziti u listopadu 2022. Da su prekinuli, počelo se šuškati u svibnju 2023., ali par je to demantirao kad se zajedno pojavio u Londonu.

Ubrzo nakon što je njihova veza postala javna, Liamovi obožavatelji počeli su je optuživati na društvenim mrežama da je s pjevačem samo zbog njegova novca. Payne je tada stao u njezinu obranu.

- Možete mi reći bilo što i to me neće uvrijediti. Nikada nisam osjećao ljubav kakvu osjećam prema Katelyn. Mi jedno drugo činimo boljim ljudima. Ako je sa mnom samo zbog novca, dao bih joj sve što imam. Ali nije (molim vas, sjetite se da sam i vraški seksi), znam da sam zabavna i draga osoba. I boli me briga, po prvi put u životu sam istinski sretan - poručio je na Instagramu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 7

VIDEO

Adriana Lima je nevinost čuvala do braka: Idila s košarkašem iz Srbije potrajala je 5 godina
LJUBAVI BRAZILSKE MANEKENKE

Adriana Lima je nevinost čuvala do braka: Idila s košarkašem iz Srbije potrajala je 5 godina

Kada u nešto vjeruješ i imaš određene vrijednosti u životu, onda ih moraš slijediti, objašnjavala je Lima američkim novinarima o svojoj odluci da ne stupa u seksualne odnose prije braka