Obavijesti

Show

Komentari 31

'Lave ustani, zapni i kreni': Motivator Branko nije prošao dalje, izvedbom razljutio Maju

'Lave ustani, zapni i kreni': Motivator Branko nije prošao dalje, izvedbom razljutio Maju
31

Pao je i treći zlatni gumb, a u još jednoj audicijskoj emisiji žiri će odabrati tko će proći dalje i možda osvojiti titulu hrvatskog Supertalenta

VIDEO

U potrazi za novim 'Supertalentom' su i ove godine Maja Šuput TatarinovMartina TomčićDavor Bilman i Fabijan Pavao Medvešek, a u ulozi voditelja ponovno gledamo Igora Mešina i Franu Ridjana.

Bilman na audiciju pozvao đake iz bivše škole, njihov nastup je rasplakao cijeli žiri i publiku
Bilman na audiciju pozvao đake iz bivše škole, njihov nastup je rasplakao cijeli žiri i publiku

Počinje još jedna epizoda u kojoj će na pozornicu stići zanimljivi kandidati, bit će suza, smijeha, a neki će i ponovo šokirati dobro poznatu četvorku.

storyeditor/2023-09-17/Supertalent.jpg

Pregršt emocija u studiju izazvali su mali heroji – učenici Osnovne škole Novska. Potpuno su bili oduševljeni kad ih je u školi posjetio Davor Bilman i pozvao na 'Supertalent'.

Željeli su svima pokazati koliko mogu uspjeti, a ne samo da su ostvarili svoju želju nego su snažnom porukom rasplakali sve u studiju.

ANKETA Ovo su nove emisije i serije domaćih televizija: Koja je po vašem mišljenju najbolja?
ANKETA Ovo su nove emisije i serije domaćih televizija: Koja je po vašem mišljenju najbolja?

Učenici s poteškoćama u razvoju predstavom sa sjenama ispričali su svoju životnu priču, rastopili srca gledatelja i sve prisutne ostavili u suzama.

- Svi će pomisliti da želim biti heroj, ali ja samo želim biti vidljiv - čuo se glas u pozadini tijekom izvedbe.

- Nisi mogao bolju točku izabrati - u suzama je Maja poručila Davoru na kraju njihovog nastupa.

- Drago mi je što sam vas imao prilike pozvati. Svaki od vas je sve, samo ne običan -  poručio im je Davor, a žiri, koji je zbog količine emocija ovoga puta bio skroman na riječima, bez razmišljanja je učenike s pozornice otpratio s četiri prolazna glasa.

- Mi smo pobjednici - rekao je jedan od učenika na kraju.

Svojom osobnošću i originalnom skladbom Hrvoj Fras osvojio je simpatije žirija i gledatelja kroz glazbenu točku u kojoj je maštovito spojio sviranje na usnoj harmonici i beatbox.

- Izgubio sam 'e' negdje - našalio se kandidat na početku audicije te im rekao da ga u Austriji gdje trenutno živi i radi zovu 'Robi'.

- Srce mi hoće iskočiti van - dodao je i priznao da ga je uhvatila trema, ali izvedbom je ipak oduševio sve.

Simpatični Hrvoj dobio je komplimente od žirija. 

- Ti si uzeo usnu harmoniku ubacio neki svoj beat i ispalo je izvrsno. Čestitam - rekao mu je Fabijan.

- Toliko si simpatičan, ja bi voljela da prođeš dalje i da ti naša produkcija osigura neku matricu - dodala je Martina.

- Sve si spojio, instrument, vještinu i osobnost, mislim da je to sasvim dovoljno - poručio mu je Fabijan, a jednoglasnom odlukom žirija Hrvoj je prošao dalje.

Kreativna i povučena Zagrepčanka Paula Šolc (23) dugo godina bavila se hip-hopom, ali zaljubila se u zračne akrobacije i pred žirijem se predstavila sa plesom na svili.

Spretnim pokretima u zraku fascinirala je žiri, a pritom nitko nije ni primijetio njezin strah od visine, pa je jednoglasnom odlukom prošla u sljedeći krug natjecanja.

Paula im je nakon nastupa rekla da nije zadovoljna i da je pogriješila, a Bilman joj je poručio da nikada ne smije reći da nije bila dovoljna.

- Da sam se pripremala godinu dana za ovaj nastup ne bi bila spremna. Ta nesigurnost prolazi iz toga što mi tata nikada nije bio uz mene - pojasnila je Paula koja je rekla da joj je mama najveća inspiracija.

- Bilo joj je teško sigurno odgajati me sama i podržavala me u svemu i još uvijek to radi - otkrila je pred kamerama i dodala da se čak boji visine i mraka, ali je našla način da prebodri taj strah plešući na svili.

- Hvala ti što osim što radiš na pobjeđivanju svog straha si nas dojmila sa svojim pokretima. Nisam još nikada vidjela ovakav senzibilitet kod nekoga - priznala joj je Martina.

- Super mi je kako si gradirala svoj nastup, neustrašiva si, prekrasna si. Ovo je bila jedna od točaka koje baš bi sjedila i doma pred televizorom gledala s oduševljenjem - istaknula je Maja, a s četiri 'da' od žirija si je Paula osigurala prolazak dalje u 'Supertalentu'.

Vokalnim sposobnostima mlada Slovenka Kira Štruc Jurički očarala je žiri.

- Ne volim nastupati jer imam uvijek veliku tremu, a roditelji mi uvijek kažu da se ne brinem - dodala je prije audicije i rekla kako nikada nije imala hrabrosti za prijaviti se.

Iz sramežljive djevojke koja se pojavila na pozornici u trenutku se pretvorila u odraslu pjevačicu koja je uz četiri 'da' prošla u daljnje natjecanje.

- Nevjerojatno. Upravo smo gledali jednu djevojku koja pjeva i drugu koja je stigla sramežljivo pred nas - poručio joj je Fabijan.

- Toliko si divna, očarala si nas svojim glasom i sigurna sam da ćeš bit pravo savršenstvo, samo se opusti - rekla joj je Maja.

- Samo ću ti reći vjeruj u sebe, vjeruj u svoj glas jer apsolutno to radiš maestralno - poručio joj je Fabijan, dok je Martina dodala da ima glas puno ljepši od Adele, čiju je pjesmu odabrala za audicijski nastup.

Natprosječno fleksibilnim pokretima Liberty Barros fascinirala je gledatelje, a njezin talent posebno se svidio Fabijanu koji ju je nagradio zlatnom ulaznicom za polufinale.

- Toliko si vješta, špagu si odradila kao od šale, preludo je - oduševljeno je izjavio Fabijan.

Liberty je kao mala imala velikih problema s disanjem, a liječnici nisu znali točnu dijagnozu. Ples joj je pomogao u kontroli disanja i malo po malo počela se baviti fleksibilnim pokretima, pa je sada krasi nadimak najfleksibilnije djevojčice.

- Ti si najslađa djevojčica s najodvratnijom točkom koju sam ikad vidjela – no to je kompliment - poručila je Martina koju je Liberty oduševila svojim teatralnim nastupom prepunim specijalnih efekata.

- Ovo je potpuno ludo - rekla je Maja.

Inače, mlada Britanka je poznata u svijetu i sve je sama sebe naučila. Drži i Guinnessov rekord za najfleksibilniju osobu na svijetu. 

- Moj tata je legendaran tip koji me u svemu podržava i smišlja mi nastupe - rekla je Liberty, a tijekom glasanja kada je došao red na Fabijana pritisnuo je zlatni gumb.

- Ovo je bilo ludo dobro. Toliko dobro i ludo - poručio je, a zlatni konfeti prekrili su nasmijanu i emotivnu Liberty.

Preskakanje užeta Miroslav Gavrić doveo je na razinu koreografije. Kad primi uže pun je euforije koju je uspješno prenio i na publiku.

Nastup Hitne iz 'Supertalenta' u hrvatskom YouTube trendingu: Osvojila je simpatije gledatelja
Nastup Hitne iz 'Supertalenta' u hrvatskom YouTube trendingu: Osvojila je simpatije gledatelja

- Nikad u životu nisam vidio ove trikove, nikad, nigdje - objasnio je Fabijan, dok je Martina uputila posebnu pohvalu:

- Mislim da je odlika vrhunskih majstora kad izrazito kompleksna i teška stvar izgleda banalno i jednostavno, što mislim da si uspio.

- Naizgled isti pokreti uopće na kraju nisu izgledali dosadni. Meni je ovo bilo top - rekao mu je Davor.

- Toliko energije i koncentrancije, nisi pao, nisi zapeo. Svi smo te gledali stalno, odličan - poručila mu je Maja.

S četiri prolazna glasa Miroslav je doskočio do sljedećeg kruga natjecanja.

- Plešem 25 godina, sve sam se sam naučio - poručio je Avdula Fazlji iz Crikevnice koji je dodao da cijeli grad pleše kada je on negdje u društvu.

Poručio je kako za ples treba biti samouvjeren i opušten. Na audiciji je odlučio u sjajnom kostimu otplesati koreografiju Michaela Jacksona.

Nažalost, za svoj nastup je dobio četiri crvena gumba i nije odradio nastup do kraja.

- Hvala vam na dolasku. Bilo je 'cool' dijelova i nije bilo toliko ni loše, ali nije za prolaz - rekao je Davor.

Pjevačkim talentom i specifičnom bojom vokala prolaz je izborila i mlada Ana Dorušak koja je sa samo 13 godina pozitivno iznenadila žiri, a Maja joj je poručila:

- Djeluješ puno ozbiljnije i starije. Prekrasno pjevaš, usudila bih se reći da si nas večeras sve malo smirila i nekako prizemljila. Bili smo fokusirani samo na tvoj glas i tvoje pjevanje.

Anu su iza pozornice bodrile baka i majka, a nakon nastupa je dobila i duge ovacije publike.

- Prizemljila si nas. Ništa nije bilo bitno, samo smo bili fokusirani na tvoj glas - rekla je Maja.

- Baš mi je drago što si došla jer si me oduševila baš. Ja ću se usuditi reći da sam iz govora tijela vidjela i tremu kod tebe, ali kada si počela pjevati ušla si u taj svoj svijet koji je predivan - poručila je Martina.

Prolaz dalje zavrijedio je i Talijan Federico Cecchin koji je još kao dječak volio crtati, a posebno ga fasciniraju ljudska lica koja se najčešće nađu na njegovim crtežima.

Njegovo brzo slikanje portreta okupilo je žiri i voditelje na pozornici, a svakoga od njih uspio je nacrtati u zadanom roku od samo 30 sekundi.

Zavladalo je potpuno oduševljenje u studiju, a Davor je istaknuo:

- Ono što je zaista još jedan mali touch je da se na svakom portretu čak vidi onako mali dio luckaste osobnosti koji je specifičan za svakog.

- Hvala na ovome. Odlično je - rekla mu je Maja, a publika mu je dugo pljeskala.

- Nitko nas dosad nije toliko razveselio - poručila mu je Martina.

- Hvala za ovu prekrasnu uspomenu - dodao je Fabijan.

- Svi bi se začudili da znate koliko sam ja uživao u ovome - zaključio je i Bilman, a Federico je s velikim osmijehom napustio audiciju.

Senzualne i usklađene djevojke iz grupe Fresheels plijenile su poglede svojim spretnim plesnim pokretima.

Došle su sa željom da pokažu nešto novo i osvježavajuće, a svoje su želje apsolutno ispunile te složnom odlukom žirija nagrađene su prolazom u daljnje natjecanje, a Maja im je poručila:

- Izbor glazbe – fantastičan. Kostimi… od glave do pete ste kostimirane, iznimno to cijenim sve ste imale u planu.

Dodala im je i kako su 'nevjerojatno seksi' djevojke.

- Baš ste sinkronizirane, usklađene, ma odlične - dodao im je Fabijan.

Prošle su dalje, a pred kamerama je trenerica otkrila kako je okupila cure.

- Kada sam ovo pokrenula htjela sam napraviti sigurno mjesto za žene koje se žele baviti plesom - otkrila je prije audicije trenerica plesne skupine.

- Radimo na senzualnosti i muzikalnosti. Ponosne smo na to što jesmo i želimo to pokazati - rekla je dalje.

Dva nastupa nažalost nisu zadovoljila kriterije žirija i prolaz u daljnje natjecanje.

Plesač Avdula dobio je četiri crvena gumba, a među manje uspješnim kandidatima našao se i motivator Branko Buzov koji je poznat zbog svoje uzrečice: 'Lave ustani, zapni, kreni. Ćao!'

- Djetinjstvo mi je bilo odrastanje sa svinjskom masti, šećerom i kruhom - našalio se prije audicije.

- Prošao sam bol i suze, izdao sam i knjigu 'Pravilo broj 1' i nije bilo nekog rezultata. Nakon toga sam se povukao, nisam htio vratiti se u zonu komfora. Jedno jutro sam se probudio, stao pred ogledalo i rekao si 'Lave ustani, zapni i kreni' - ispričao je Branko.

Predstavio se motivacijskim govorom.

- Rođeni ste bogati. Ne postoji što ne možete biti, činiti i imati. Putuj, voli, oprosti, daruj - rekao je između ostalog Branko na nastupu.

Nažalost, već je nakon par rečenica dobio crveni gumb od Bilmana, a zatim i od Maje koja je pred kraj njegovog nastupa ustala i prepala se.

- Gdje je zaštitar? Ja ću zvat policiju - rekla mu je Maja i pitala ga kakvo je to ponašanje.

Branko joj je poručio da bi se trebala malo više smijati. Pozdravili su ga za kraj, ali on se nije maknuo s pozornice. Zastao je par minuta pa zatim još jednom izgovorio svoju slavnu izjavu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 31

VIDEO

Damir Fazlinović iz serije Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom
DOBIO GODINU DANA ZATVORA

Damir Fazlinović iz serije Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom

Mladić iz publike je rekao da je bio žrtva pedofilije kad je imao 14 godina