Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Tijesto za pizzu na tri načina: Klasično, s jogurtom ili s jajima

Tijesto za pizzu na tri načina: Klasično, s jogurtom ili s jajima

Tu je i jednostavan recept za pizzu koju možete napraviti s bilo kojom od ove tri vrste domaćeg tijesta. Ova pizza je posebno dobra tijekom vrućih ljetnih dana jer je lagana za probavu

Nekada su to bili najjednostavniji komadići tijesta koje su talijanski pekari kao višak jeftino prodavali sirotinji. Na to tijesto su se potom stavljali dodaci koje su ljudi imali doma, poput rajčice, začinskog bilja i ostataka ranijih obroka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
Blagdanska tradicija: Evo što je Badnjak i zašto tada kitimo bor
OBIČAJI U SVIJETU I HRVATSKOJ

Blagdanska tradicija: Evo što je Badnjak i zašto tada kitimo bor

Badnjakom se nazivao veliki panj ili pak velika zelena grana, koju se obično prislanjalo uza zid, bilo s vanjske, bilo s unutarnje strane doma. Kad bi otac obitelji unosio badnjak, čestitao bi svim ukućanima
Spremate li puricu pogrešno?
SUPER TRIK

Spremate li puricu pogrešno?

Jedna greška može dovesti do suhog, bezukusnog ili, što je još gore, nedovoljno pečenog mesa. Provjerite savjete majstorice kuhinje i pripremite adventski ručak kojemu će se svi diviti