Obavijesti

Tech

Zadnja šansa za kupnju WienerAI tokena prije kraja pretprodaje

Zadnja šansa za kupnju WienerAI tokena prije kraja pretprodaje
3

Novi meme coin WienerAI (WAI) odmah je privukao veliku pozornost od početka svog ICO-a. Prikupio je više od 7,5 milijuna dolara u samo nekoliko tjedana, zahvaljujući spoju memea i umjetne inteligencije

VIDEO

Hajp i FOMO oko projekta sada dosežu vrhunac, jer je potvrđeno da njegova pretprodaja završava 31. srpnja.

Očekuje se da će WAI-ev prikupljeni iznos značajno porasti do kraja mjeseca. Nekoliko iskusnih ulagača i popularnih kripto influencera koji javno podržavaju projekt. Neki stručnjaci čak smatraju da je ovo jedan od najboljih meme coina za kupnju trenutno, s potencijalom za povrat od 10x do 100x.

Kupovina WienerAI meme coina po povlaštenoj cijeni prije velikog lansiranja

Zainteresirani kupci imaju manje od 14 dana da kupe WAI po sniženoj pretprodajnoj cijeni od 0,00073 dolara, s obzirom na to da ICO završava 31. srpnja. Kupnja tokena može se obaviti na WienerAI web stranici putem widgeta, zamjenom za ETH, BNB ili USDT, ili pomoću bankovne kartice.

Iako točni detalji IDO-a i IEO-a još nisu objavljeni, očekuje se da će meme coin biti dostupan na popularnim burzama ubrzo nakon toga.

Šuška se da je razvojni tim iza WienerAI projekta osigurao partnerstva s dvije od 12 najboljih centraliziranih burzi. Ako je to istina, WAI bi mogao donijeti značajne povrate, osobito za one koji kupuju u ranoj pretprodaji.

Ulagači mogu pratiti WienerAI na X i Telegramu za najnovija ažuriranja. Lansiranje u kolovozu se također čini taktičkim. Prema najnovijem izvješću JP Morgana, tekuće kripto likvidacije trebale bi završiti do srpnja, što bi moglo otvoriti put za tržište bikova u kolovozu.

Kao što je pokazano u kripto usponu u prvom tromjesečju ove godine, novi meme coini često nadmašuju većinu druge imovine tijekom tržišta bikova. Nekoliko malih ulagača postalo je milijunašima preko noći ranom kupnjom meme coina.

Ako se predviđanje JP Morgana ostvari, to bi moglo stvoriti idealne uvjete za eksplozivan rast cijene WAI-a nakon lansiranja.

Posjetite WienerAI

WienerAI - Potencijalni 100x coin na horizontu

Ulagatelji pametnog novca i utjecajni subjekti u kripto svijetu izražavaju veliko povjerenje u WienerAI. Martin Iyooh i drugi analitičari nazivaju ga potencijalnim "100x meme coinom" zbog nekoliko ključnih razloga. WienerAI kombinira elemente meme coina i umjetne inteligencije, što su vrlo tražene teme u ovom bikovskom ciklusu.

Većina meme coina obično doživljava nagli rast i pad cijena, s rano ulazećim investitorima koji brzo izlaze nakon prvih dobitaka, smatrajući da nema dugoročne vrijednosti u takvim tokenima.

WienerAI se ističe jer nudi visoko korisničko iskustvo putem trejding robota s AI integracijom, koji je dizajniran da olakša trejding vlasnicima tokena. Korisničko sučelje bota slično je ChatGPT-u, što korisnicima pruža poznato i ugodno okruženje za interakciju. Vlasnici tokena mogu postavljati upite o kriptovalutama, koristiti algoritamski trejding i primati predviđanja cijena, sve uz besprijekorne zamjene, zaštitu od MEV-a i praćenje portfelja bez dodatnih troškova.

Osim toga, WienerAI nudi atraktivne mogućnosti pasivnog prihoda kroz staking, s trenutnom stopom nagrade od preko 150%, što je znatno iznad industrijskog prosjeka. Očekuje se da će se ova stopa nagrade postupno smanjivati, što može potaknuti rane investitore da djeluju brzo.

WienerAI pametni ugovor prošao je reviziju od strane SolidProof-a, što potvrđuje njegovu sigurnost bez ranjivosti ili rizika centralizacije.

S obzirom na visoku pretprodajnu potražnju, WienerAI se čini kao potencijalno izuzetno uspješan meme coin nakon lansiranja, osobito ako se oporavak kripto tržišta nastavi od kolovoza.

Posjetite WienerAI

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Igrali smo Astro Bot: Galaktička pustolovina prekrasna je igra koja će zabaviti djecu i odrasle
IGRE MORAJU BITI ZABAVA

Igrali smo Astro Bot: Galaktička pustolovina prekrasna je igra koja će zabaviti djecu i odrasle

Astro Bot je prekrasna Sonyjeva igra za koju je prava šteta da nije stigla ranije, ali pokazuje da igre mogu biti vrhunska zabava za djecu, ali i one odrasle, kojima će ovo biti pravi put kroz sjećanja

Honor Magic 7 dobit će osobnog asistenta - AI Agenta, uvode i sustav  za detekciju deepfakea
AI NOVITETI

Honor Magic 7 dobit će osobnog asistenta - AI Agenta, uvode i sustav za detekciju deepfakea

HONOR AI Agent je uvijek uključen osobni asistent koji stiže na Magic 7 seriju telefona, a Honor je predstavio i sustav detekcije deepfakea na uređaju
Ovako je Georgina izgledala prije. Ronalda je upoznala s 22 godine. Ovo je čeka ako prekinu
TKO JE GEORGINA?

Ovako je Georgina izgledala prije. Ronalda je upoznala s 22 godine. Ovo je čeka ako prekinu

Partnerica nogometaša Cristiana Ronalda (30) rođena je 27. siječnja 1994. godine u Buenos Airesu, a cijelo je djetinjstvo provela u gradiću Jaca na sjeveroistoku Španjolske