WienerAI meme coin prikupio 5,6 milijuna dolara u pretprodaji | 24sata
Obavijesti

Tech

WienerAI meme coin prikupio 5,6 milijuna dolara u pretprodaji

WienerAI meme coin prikupio 5,6 milijuna dolara u pretprodaji
4

Postoji mnoštvo meme coina koji obećavaju ogromne zarade, no WienerAI (WAI) se ističe kao nešto posebno. Dok se većina meme coina oslanja na humor i marketinški hajp, WienerAI donosi pravu inovaciju pokrenutu AI trejding botom.

VIDEO

S preko 5,6 milijuna dolara prikupljenih u pretprodaji, očito je da su investitori prepoznali potencijal ove ideje i podržali je u velikom broju.

WienerAI - vaš pametni kripto asistent za trejding i pasivnu zaradu

WienerAI je zabavni trading bot pokrenut umjetnom inteligencijom. Nemojte da vas zavara šaljiva marka ovog meme coina koja može sugerirati da nema stvarne koristi. Zapravo, koristi se moćnom tehnologijom. WienerAI je osmišljen kao osobni asistent svakog korisnika u svijetu kripto trejdinga.

Korisnici unose parametre za bota, poput njihove tolerancije na rizik i željenih ciljanih dobitaka. Zatim, prediktivna umjetna inteligencija pretražuje tržište kako bi pronašla najbolje prilike za kupnju. Nema više besciljnog gledanja grafikona ili nadanja sreći.

S WienerAI-jev trejding bot radi težak posao, korisnici se mogu opustiti i uživati u trejdingu. Stvarna prednost WienerAI-ja je što može izvršavati te trgovine na više DEX-ova po najboljim mogućim cijenama. Sve to bez ikakvih naknada. Ovaj jedinstveni pristup vjerojatno će se svidjeti trejderima svih razina iskustva.

WienerAI također nudi staking protokol s godišnjim prinosima od 211%. Dakle, dok AI trejding bot traži prilike, korisnici mogu uložiti svoje neaktivne WAI tokene i zarađivati pasivan prihod.

 Posjetite Wiener AI

WienerAI - tokenizirana revolucija s internetskim memeom donosi priliku za rani ulazak

WienerAI je izazvao pravu pompu. Za samo dva mjeseca prikupili su više od 5 milijuna dolara od investitora u pretprodaji. Njihova jedinstvena struktura tokena privlači pozornost. Od ukupno 69 milijardi WAI tokena, 30% je rezervirano za rane ulagače, a 20% će potaknuti staking. Dodatnih 20% će biti raspoređeno za nagrade zajednici. Sada, WAI tokeni su dostupni po cijeni od samo 0,000717 dolara tijekom pretprodaje - prilika koju mnogi neće htjeti propustiti.

Nakon završetka pretprodaje, WienerAI tim planira listanje na DEX platformama. To će biti prvi put da će se vrijednost WAI-a određivati dinamikom ponude i potražnje. U njihovom whitepaperu ističe se plan agresivnog marketinga koji će pratiti ove liste. Njihov cilj je potaknuti viralni efekt koji će rezultirati održivim rastom cijena za prve kupce.

Analitičari predviđaju potencijalni rast od 100x Wiener AI tokena

Optimizam prema WienerAI-ju raste među vodećim kriptoanalitičarima. Jacob Bury, poznati YouTuber, nedavno je izjavio kako vjeruje da WienerAI ima potencijal za rast od 100 puta nakon što se pojavi na berzi. Njegove bullish prognoze podržane su popularnim kanalom 99Bitcoins koji ima preko 700000 pretplatnika.

Analitičari na tom kanalu označili su WienerAI kao "dragulj pretprodaje kripto AI-a s potencijalom rasta od 100 puta." Iako su te projekcije vrlo spekulativne, odražavaju rastući optimizam prema projektu. Štoviše, postoji osnova iza tih optimističnih prognoza.

Interes za kripto projektima temeljenim na umjetnoj inteligenciji trenutno raste, a ukupna tržišna kapitalizacija takvih coina premašuje 34 milijarde dolara. Osim toga, meme coini, koji su nekada smatrani šaljivima, postaju sve važniji na kripto tržištu.

Primjerice, coini poput DogWifHat (WIF) i Pepe (PEPE) postigli su tržišnu kapitalizaciju od više milijardi dolara, unatoč tome što nemaju jasnu svrhu ili korist. To je pozitivan znak za WienerAI jer kombinira ove dvije moćne priče - umjetnu inteligenciju i meme coine.

Samo će vrijeme pokazati može li ovaj token izdržati konkurenciju i postati sljedeća velika priča na kripto tržištu. No, jedno je sigurno - WienerAI ima ambiciju i potencijal za uspjeh.

Posjetite Wiener AI

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Na svemirskoj letjelici Starliner curi helij. Astronauti zapeli u svemiru već mjesec dana
Ništa od povratka na Zemlju

Na svemirskoj letjelici Starliner curi helij. Astronauti zapeli u svemiru već mjesec dana

Najnoviji tehnički problemi ponovo odgađaju povrata astronauta Wilmorea i Williams čija je misija pogođena nizom kvarova i problema

Agencija za rak WHO-a: Talk prah je vjerojatno kancerogen, koristi se za puder i kozmetiku
OGLASILI SE I NEOVISNI STRUČNJACI

Agencija za rak WHO-a: Talk prah je vjerojatno kancerogen, koristi se za puder i kozmetiku

Agencija za rak Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) u petak je ocijenila da je talk prah "vjerojatno kancerogen" za ljude, no neovisni stručnjak upozorava da tu objavu ne bi trebalo na prvu pogrešno tumačiti i shvatiti kao nešto što služi kao konačan dokaz
Evo koliko koraka dnevno treba napraviti da bi počeli mršavjeti
DOBRO JE ZNATI

Evo koliko koraka dnevno treba napraviti da bi počeli mršavjeti

U potrazi za učinkovitim strategijama mršavljenja, mnogi se okreću jednostavnom i pristupačnom rješenju: hodanju. Upamtite, svaki se korak računa i male promjene mogu vremenom dovesti do značajnih rezultata