Obavijesti

Tech

Top 3 meme coina za kupnju, jer BONK skače za 10%

Top 3 meme coina za kupnju, jer BONK skače za 10%
5

BONK je zabilježio rast od 10% u posljednja 24 sata, unatoč općenito nimalo impresivnim tržišnim uvjetima. Ovaj uspjeh se može pripisati agilnosti BONK tima i njihovom prijedlogu za masovno spaljivanje tokena

VIDEO

Dok se Pepe i Dogecoin bore s izazovima, postoje novi meme tokeni koji još uvijek nude održive investicijske prilike, čak i u ovim medvjeđim uvjetima.

Istražili smo razloge iza BONK-ovog uspona, kao i tri druga tokena koji bi mogli ostvariti sličan rast.

Cijena BONK tokena skočila za 10% u 24 sata

Dok DOGE i SHIB nastavljaju bilježiti padove, BONK-ova cijena ponovno je porasla u ranim jutarnjim satima zahvaljujući najavi BONK riznice o planovima za spaljivanje 84 milijarde tokena. Ova vijest je uzrokovala trenutni skok tržišne kapitalizacije na 1.640.663.484 dolara i podigla cijenu BONK-a na 0,00002391 dolara.

Ovaj potez je dio strategije BONK tima za povećanje oskudnosti tokena i primjenu deflacijskog pritiska na njihovu vrijednost. Spaljivanje tokena je učinkovit način za postizanje tog cilja, jer smanjenje broja dostupnih tokena često ima pozitivan učinak na njihovu cijenu. Nakon objave, obujam trgovanja porastao je za 169%, što ukazuje na uspješnost BONK-ove strategije. Ipak, prijedlog još uvijek čeka odobrenje zajednice koja trenutno glasa o njemu.

BONK DAO je prethodno već spalio 278,39 bilijuna tokena, stoga je vjerojatno da će trenutni prijedlog za spaljivanje 84 milijarde tokena biti prihvaćen.

Svako spaljivanje tokena dosad je bilo precizno tempirano i provedeno, što je dovelo do rasta cijene. Ako prijedlog bude odobren, postoji mogućnost da BONK premaši svoj rekord svih vremena od 0,00004704 dolara.

Trenutno je BONK u porastu od 8% u zadnja 24 sata, unatoč padu od 9% na mjesečnoj razini. Kako glavni meme coini i dalje bilježe značajne dnevne oscilacije, mnogi trejderi okreću se novijim tokenima s nižom kapitalizacijom u potrazi za stabilnijim rastom.

3 meme coina koja bi mogla ostvariti skok na kripto tržištu

U svijetu kriptovaluta, meme coini su često zanemareni i predstavljeni kao šale. No, ponekad ove "šaljive" valute mogu zabilježiti impresivan rast. Predstavljamo vam tri meme coina koji bi mogli dosegnuti nove visine u nadolazećim danima i tjednima:

  1. Pepe Unchained - Revolucija meme coina na Layer-2 blockchainu
  2. Wiener AI - AI projekt na Ethereumu sa visokim procijenjenim prinosima
  3. PlayDoge - Kripto meme gejming program i ICO prikupljaju milijune dolara

Pepe Unchained

Pepe Unchained je novo Layer-2 blockchain okruženje posvećeno meme coinima, pri čemu $PEPU služi kao osnovni token ekosustava. Projekt se ističe svojom strategijom pakiranja meme coina s ciljem privlačenja široke publike. Ova Layer-2 platforma omogućuje $PEPU da se izdvoji među brojnim meme tokenima, podržavajući korisnost projekta i njegovu relevantnost na tržištu.

Čak i nakon što početna euforija popusti, što je čest slučaj s meme coinima, ekosustav blockchaina nastavit će poticati potražnju za $PEPU. Ovaj jedinstveni aspekt objašnjava zašto strateški i spekulativni ulagači u meme coine brzo kupuju $PEPU tijekom pretprodaje. Nakon što se pretprodaja završi, token će biti dostupan za kupnju na vodećim kripto burzama.

Iako su Layer-2 blockchaini većim dijelom riješili problem skalabilnosti Ethereuma, Pepe Unchained cilja na popularnost meme coina. Sekundarni okvir poboljšava skalabilnost, brzinu i učinkovitost Ethereuma, omogućujući Pepe Unchainedu da obradi veći broj transakcija po nižim troškovima.

 Posjetite Pepe Unchained

WienerAI

Wiener AI je AI-pokretan projekt na Ethereumu koji je u prethodnoj prodaji lansiranoj prošlog meseca prikupio 2,5 miliona dolara. WienerAI-jev investicioni protokol nudi procenjene godišnje prinose od 388%, a već je obezbeđeno preko 2,6 milijardi tokena. To omogućava ranim WAI investitorima da ostvaruju pasivan prihod dok čekaju lansiranje tokena na berzama.

Ipak, predstoji nekoliko faza pre nego što dođe do uvrštenja na berzama. Prema bijeloj knjizi ovog projekta, token će biti lansiran na DEX-ovima, iako konkretna imena još nisu objavljena.

Glavna karakteristika WienerAI-ja je napredni AI trejding bot dizajniran za prepoznavanje perspektivnih investicija. Korisnici mogu postaviti osnovne kriterijume, poput tolerancije na rizik i ciljanih dobitaka, a prediktivni algoritmi bota će skenirati tržište.

Pretprodaja WienerAI-ja organizovana je u višefaznom formatu, pri čemu svaka faza traje 48 sati. Najraniji kupci dobili su najveće popuste na WAI-ovu cenu, koja je počela od 0,000701 dolara po tokenu.

 Posjetite WienerAI

PlayDoge

PlayDoge koristi popularnost pasa kao meme-a. No, nije samo meme token. PlayDoge nudi i program igranja kako bi privukao korisnike. Tim razvija retro igru u stilu Tamagotchija, gdje se brinete o svom dogeu, hranite ga i igrate mini-igre za zaradu $PLAY tokena.

PlayDoge je dosad prikupio više od 5,7 milijuna dolara u svojoj ICO fazi, po cijeni od 0,005 dolara po tokenu. Projekt se ističe zahvaljujući pametnoj tokenomici: 50% od ukupno 9,4 milijarde tokena bilo je rezervirano za ICO, dok je 12% namijenjeno stakingu. Dodatnih 6,5% tokena rezervirano je za angažman zajednice i događaje.

S manje od 2 dana do kraja pretprodaje, investitori žure kako bi osigurali svoj dio PlayDoge tokena. Stalno rastuće povjerenje stručnjaka u projekt predviđa izuzetan rast, s brojnim očekivanjima za višestruke povrate.

Posjetite PlayDoge

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Igrali smo Astro Bot: Galaktička pustolovina prekrasna je igra koja će zabaviti djecu i odrasle
IGRE MORAJU BITI ZABAVA

Igrali smo Astro Bot: Galaktička pustolovina prekrasna je igra koja će zabaviti djecu i odrasle

Astro Bot je prekrasna Sonyjeva igra za koju je prava šteta da nije stigla ranije, ali pokazuje da igre mogu biti vrhunska zabava za djecu, ali i one odrasle, kojima će ovo biti pravi put kroz sjećanja

Honor Magic 7 dobit će osobnog asistenta - AI Agenta, uvode i sustav  za detekciju deepfakea
AI NOVITETI

Honor Magic 7 dobit će osobnog asistenta - AI Agenta, uvode i sustav za detekciju deepfakea

HONOR AI Agent je uvijek uključen osobni asistent koji stiže na Magic 7 seriju telefona, a Honor je predstavio i sustav detekcije deepfakea na uređaju
Ovako je Georgina izgledala prije. Ronalda je upoznala s 22 godine. Ovo je čeka ako prekinu
TKO JE GEORGINA?

Ovako je Georgina izgledala prije. Ronalda je upoznala s 22 godine. Ovo je čeka ako prekinu

Partnerica nogometaša Cristiana Ronalda (30) rođena je 27. siječnja 1994. godine u Buenos Airesu, a cijelo je djetinjstvo provela u gradiću Jaca na sjeveroistoku Španjolske