Obavijesti

Tech

Komentari 0

Superautomobili oduševili Hrvatsku. Završilo je osmo izdanje Auto Sport Adria

Superautomobili oduševili Hrvatsku. Završilo je osmo izdanje Auto Sport Adria
20

Ovim izdanjem, jednim od najimpresivnijih do sada, Auto Sport Adria je još jednom potvrdio status jednog od najatraktivnijih automobilskih događaja u regiji

VIDEO

U Istri je u nedjelju završilo osmo izdanje Auto Sport Adria. Četvrti dan događaja koji povezuje vrhunsku gastronomiju, jedinstvene lokalitete, zabavu i poslovno umrežavanje s vožnjom atraktivnih superautomobila, donio je obilje užitaka i zanimljivosti sudionicima koji svojim superautomobilima od petka krstare kroz Hrvatsku uživajući u prirodnim ljepotama i nekim od najatraktivnijih cesta Lijepe naše. 

Na ovom izdanju Auto Sport Adria sudionici su tako u automobilima marki Lamborghini, Bentley, Aston Martin, Ferrari, McLaren, Jaguar, Rolls Royce, Porsche, Rimac, KTM, Audi, Mercedes i BMW prevalili gotovo tisuću kilometara cestama središnje Hrvatske, Gorskog Kotara, Kvarnera i Istre, posjetivši Zagreb, Grobnik, Pulu, Poreč, Nacionalni park Brijuni i Motovun. 

Svake godine Auto Sport Adria posebnu pažnju posvećuje damama te za razliku od sličnih događaja, ima posebno osmišljen program za sudionice.

Nakon vrlo aktivnih petka i subote koji su bili prepuni akcije i iznenađenja organizatora, nedjelja je sudionicima donijela opušteniji ritam. 

Dan je započeo vožnjom iz Pule do Fažane gdje se stotinjak sudionika Auto Sport Adrie ukrcalo na brod i krenulo u posjet Nacionalnom parku Brijuni gdje su otkrili tisućljetnu povijest i prirodne ljepote otoka Veliki Brijun. Za to vrijeme automobili koji su bili parkirani u Fažani ponovo su, kao i jučer u Puli, privukli pažnju stotina znatiželjnika.

Program je nastavljen uzbudljivom vožnjom zabavnim lokalnim cestama od Fažane do bajkovitog Motovuna u srcu Istre gdje je ovogodišnji Auto Sport Adria završen gala ručkom i završnom zabavom uz pratnju L'amour banda u luksuznom ambijentu vinarije Tomaz.

Puni dojmova nakon četiri dana druženja, uživanja i odlične zabave, sudionici su uz grmljavinu moćnih motora napustili Motovun, uz obećanje da će se vratiti već na idući Auto Sport Adria koji će se održati u rujnu. 

Ovim izdanjem, jednim od najimpresivnijih do sada, Auto Sport Adria je još jednom potvrdio status jednog od najatraktivnijih automobilskih događaja u regiji. Ima i velik značaj za Hrvatsku jer promiče sasvim drugačiju vrstu turizma, za koju je zainteresiran sve veći broj automobilskih entuzijasta i vlasnika prestižnih automobila. 

Pokrovitelji ovog unikatnog događaja su TAG Heuer, Optika Anda, Tifon, Big Green Egg, Motul, Croatia Airlines, Ashton Cigars, Tehnolub,Turistička zajednica Poreč i Turistička zajednica Istre. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

8 trikova: Kako zaspati nakon što ste se probudili usred noći
SMIRITE MOZAK

8 trikova: Kako zaspati nakon što ste se probudili usred noći

Mnogima se dogodi da se probude usred noći, iz bilo kojeg razloga, i onda ne mogu opet zaspati. Donosimo osam savjeta koji bi vam mogli pomoći da opet utonete u san

Novi život Petre Sanader: Udala se u tajnosti, ima novi posao i kuću u Teksasu od 500.000 €
OSTVARILA 'AMERIČKI SAN'

Novi život Petre Sanader: Udala se u tajnosti, ima novi posao i kuću u Teksasu od 500.000 €

Plus+ Udala se za Amerikanca Michaela Anthonyja Reynoldsa, a tijekom 16 godina boravka u SAD-u, Petra je promijenila nekoliko profesija pa je od glumice, scenaristice i modela postala agentica za nekretnine...
Dr. Vesna Ramljak: Sama sam si otkrila rak dojke i pobijedila ga
VELIKI INTERVJU

Dr. Vesna Ramljak: Sama sam si otkrila rak dojke i pobijedila ga

Rasplačem se kada mladim ženama otkrijem rak, kaže naša omiljena liječnica poznata po borbi za što kvalitetnije liječenje žena oboljelih od raka dojke