Spektakularni superautomobili protutnjali Gorskim kotarom i napravili spektakl na Grobniku | 24sata
Obavijesti

Tech

Komentari 1

Spektakularni superautomobili protutnjali Gorskim kotarom i napravili spektakl na Grobniku

Spektakularni superautomobili protutnjali Gorskim kotarom i napravili spektakl na Grobniku
11

Auto Sport Adria, jedan od najatraktivnijih automobilskih događaja u regiji, vratio se na velika vrata!

VIDEO

Danas je u Zagrebu, na Grobniku i u Puli nastavljeno osmo izdanje spektakularnog Auto Sport Adria koji povezuje gastronomiju, jedinstvene lokalitete, vrhunsku zabavu i poslovno umrežavanje s vožnjom atraktivnih superautomobila. 

Nakon što su automobile izložili u zagrebačkom Z Centru, oko stotinu sudionika iz cijelog svijeta krenulo je na vožnju najljepšim dionicama hrvatskih autocesta i magistrala u sklopu nezaboravnog iskustva koje je isplanirano do najsitnijih detalja.

Lamborghini, Bentley, Aston Martin, Ferrari, McLaren, Jaguar, Rolls Royce, Porsche kao i mnoga rijetka limitirana izdanja BMW-a, Audija i Mercedesa uz prekrasne vizure Lijepe Naše stvorili su neponovljive fotografije i videa koji su već hit na društvenim mrezama.

Cijeli doživljaj su uveličala i dva zaista posebna "gosta", najbrži električni hiperautomobil svijeta Rimac Nevera te spektakularni KTM X-Bow GT-XR.

Prva stanica nakon polaska iz Zagreba bilo je odmorište Kupjak i benzinska postaja Tifon na autocesti A6 gdje su se automobili napunili i nastavili prema Grobniku gdje je za sudionike pripremljen gurmanski ručak u gotovo nestvarnom ambijentu, a potom su najbrži automobili u povorci odmjerili snage u utrci ubrzanja na pisti zračne luke.

Očekivano, najbrži je bio Rimac Nevera, svjetski rekorder na 1/4 milje među cestovnim automobilima koji je vozila zvijezda društvenih mreža Brooks Weisblat.

Nakon bogatog programa na Grobniku, koji je vratolomijama začinio stunt vozač Matija Podhraški, karavana superautomobila nastavila je put prema Puli gdje je u Hotelu Grand Brioni pripremljena nezaboravna gastro večer i spektakularni party do sitnih sati. 

Program se sutra nastavlja u Istri, kada će svi znatiželjnici, na pulskoj rivi pored Arene, imati priliku od 18 sati razgledati automobile koji sudjeluju u ovogodišnjem izdanju Auto Sport Adrie. 

Pokrovitelji ovog unikatnog događaja su TAG Heuer, Optika Anda, Tifon, Big Green Egg, Motul, Croatia Airlines, Ashton Cigars, Tehnolub,Turistička zajednica Istre, Turistička zajednica Pule, Turistička zajednica Poreč i grad Pula.

Sve informacije, kao i fotografije te video uratke možete doznati i vidjeti na Facebooku i Instagramu Auto Sport Adrie.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Korona i problemi s dijelovima odgodili probni start fuzijskog reaktora: ITER  kreće tek 2034.?
NOVE MILIJARDE TROŠKOVA

Korona i problemi s dijelovima odgodili probni start fuzijskog reaktora: ITER kreće tek 2034.?

Zagovornici projekta nadaju se da će nuklearna fuzija osigurati klimatski prihvatljiv, gotovo neiscrpan izvor energije. Kritičari pak tvrde da su ITER već prestigli obnovljivi izvori energije.

Brett Challenger Base Dawgz dosegnuo je $2M ICO fazi; Je li to sljedeća 100x kriptovaluta?
$DAWGZ

Brett Challenger Base Dawgz dosegnuo je $2M ICO fazi; Je li to sljedeća 100x kriptovaluta?

Base Dawgz ($DAWGZ) je na pragu još jedne velike prekretnice, prikupivši 1,9 milijuna dolara u svojoj pretprodaji i brzo se približavajući granici od 2 milijuna dolara u svojoj inicijalnoj ponudi (ICO)
10 ranih znakova alkoholizma - alarmi koje ne smijete ignorirati
OSVIJESTITE SE NA VRIJEME

10 ranih znakova alkoholizma - alarmi koje ne smijete ignorirati

Ako vam se društveni život organizira oko alkohola, ako se brinete da biste mogli u nekom trenutku ostati bez alkohola i sramite se zveckanja boca - možda ste u problemu