Samsung predstavio niz novih monitra, na OLED seriju dodali su i poboljšanje slike uz AI | 24sata
Obavijesti

Tech

Komentari 0

Samsung predstavio niz novih monitra, na OLED seriju dodali su i poboljšanje slike uz AI

Samsung predstavio niz novih monitra, na OLED seriju dodali su i poboljšanje slike uz AI
4

Novi modeli donose unaprijeđene funkcije kako bi zadovoljili korisnike i pružili nova iskustva, uključujući OLED tehnologiju, AI mogućnosti, bolju povezanost i multifunkcionalnost.

VIDEO

Samsung Electronics je u utorak najavio globalno lansiranje novih Odyssey OLED, Smart Monitor i ViewFinity monitora za 2024. godinu. Novi modeli donose unaprijeđene funkcije kako bi zadovoljili korisnike i pružili nova iskustva, uključujući OLED tehnologiju, AI mogućnosti, bolju povezanost i multifunkcionalnost.

 - Naša najnovija linija monitora pruža širok spektar opcija korisnicima diljem svijeta i stvara bolja iskustva, bez obzira na to kako ih ljudi koriste - rekao je Hoon Chung, izvršni potpredsjednik Visual Display Business odjela, tvrtke Samsung Electronics, i dodao: „Od revolucionarnog Odyssey OLED gaming monitora do multifunkcionalnih iskustava na Smart Monitor i ViewFinitiy liniji, Samsung ostaje predan redefiniranju tržišta i pružanju vrhunskih tehnologija svojim korisnicima.“

Odyssey OLED linija: Novi modeli uključuju Odyssey OLED G8, Samsungov prvi ravni 32-inčni OLED gaming monitor s 4K rezolucijom, brzinom osvježavanja od 240 Hz i vremenom odziva od 0,03 ms. Odyssey OLED G6 nudi 27-inčni QHD zaslon s brzinom osvježavanja od 360 Hz. Oba modela koriste AI tehnologiju i posjeduju inovativne značajke za sprječavanje burn-in zaslona. AI povećanje sadržaja radi samo kada se koriste ugrađene Smart TV aplikacije I Samsung Gaming Hub platforma (PQ priority način rada)

Smart Monitor serija: Poboljšana Smart Monitor linija obuhvaća M8, M7 i M5 modele s rezolucijama do 4K. M8 model koristi AI tehnologiju za optimizaciju sadržaja i zvuka te ima ugrađenu SlimFit kameru za video pozive. Novi Workout Tracker omogućava praćenje zdravstvenih podataka u stvarnom vremenu uz Galaxy Watch pametni sat.

ViewFinity serija: Ova serija cilja kreativce i profesionalce, nudeći monitore izrađene od reciklirane plastike, s podrškom za HDR10 i reprodukciju milijarde boja. Modeli S8, S7 i S6 dolaze u različitim veličinama i rezolucijama do 4K UHD, s dodatnim značajkama poput USB-C priključaka i KVM prekidača.

Novi Samsung monitori dostupni su za prednarudžbu od 4. lipnja, uz posebne pogodnosti za rane kupce, uključujući besplatne Galaxy Buds slušalice.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Na svemirskoj letjelici Starliner curi helij. Astronauti zapeli u svemiru već mjesec dana
Ništa od povratka na Zemlju

Na svemirskoj letjelici Starliner curi helij. Astronauti zapeli u svemiru već mjesec dana

Najnoviji tehnički problemi ponovo odgađaju povrata astronauta Wilmorea i Williams čija je misija pogođena nizom kvarova i problema

Agencija za rak WHO-a: Talk prah je vjerojatno kancerogen, koristi se za puder i kozmetiku
OGLASILI SE I NEOVISNI STRUČNJACI

Agencija za rak WHO-a: Talk prah je vjerojatno kancerogen, koristi se za puder i kozmetiku

Agencija za rak Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) u petak je ocijenila da je talk prah "vjerojatno kancerogen" za ljude, no neovisni stručnjak upozorava da tu objavu ne bi trebalo na prvu pogrešno tumačiti i shvatiti kao nešto što služi kao konačan dokaz
Evo koliko koraka dnevno treba napraviti da bi počeli mršavjeti
DOBRO JE ZNATI

Evo koliko koraka dnevno treba napraviti da bi počeli mršavjeti

U potrazi za učinkovitim strategijama mršavljenja, mnogi se okreću jednostavnom i pristupačnom rješenju: hodanju. Upamtite, svaki se korak računa i male promjene mogu vremenom dovesti do značajnih rezultata