Pretprodaja Dogeverse uskoro završava - meme kriptovaluta s potencijalom rasta 100x? | 24sata
Obavijesti

Tech

Pretprodaja Dogeverse uskoro završava - meme kriptovaluta s potencijalom rasta 100x?

Pretprodaja Dogeverse uskoro završava - meme kriptovaluta s potencijalom rasta 100x?

Zadnja prilika za kupnju Dogeverse-a - potencijalno sljedeće meme kriptovalute s rastom od 100x - istječe za malo više od 3 dana jer se njegov izuzetno uspješan ICO približava kraju 3. lipnja u 10:00 UTC.

VIDEO

Investitori koji propuste to mogli bi kupiti meme kriptovalutu po potencijalno mnogo višoj cijeni nakon dugoočekivanog IEO-a 5. lipnja u 10:00 UTC.

Visoki potencijal Dogeverse-a očit je već tijekom njegove pretprodaje, s tokenom koji je prikupio preko 15 milijuna dolara u svojem ICO-u. Kako se ova nova meme kriptovaluta približava svom IEO-u, uzbuđenje i FOMO oko njega samo nastavljaju rasti.

Posjetite Dogeverse

Uzbuđenje oko Dogeverse-a doseže vrtoglavice prije IEO-a 5. lipnja

Potencijal rasta meme kriptovalute kristalno je jasan u ovom bikovskom tržištu.

Popularni kripto investitor Andrew Kang (@Rewkang) - koji ima preko 240 tisuća pratitelja na X - nedavno je istaknuo da će meme kriptovalute nastavit predvoditi put. Investitori se mogu ili prilagoditi ili značajno smanjiti svoj profitni potencijal.

Konkretno, meme kriptovalute sa snažnim osnovama - Floki na primjer - mogli bi završiti kao imovina s najboljom izvedbom u ovom ciklusu rasta.

Uzimajući u obzir da je Dogeverse postavljen kao prva multichain meme kriptovaluta na svijetu koja će se lansirati na 6 različitih blockchaina, velika potražnja za njim uopće ne iznenađuje.

Kao što je ranije spomenuto, nova meme kriptovaluta prikupila je više od 15 milijuna dolara u svom ICO-u, što je znak tokena koji bi mogao svjedočiti značajnom usvajanju nakon lansiranja.

Osim toga, predstavljen je u popularnim publikacijama, uključujući Cointelegraph, Techopedia i Bitcoinist, što nudi dodatni legitimitet projektu.

Nije iznenađenje da su popularni kripto influenceri brzo prepoznali Dogeverseov potencijal za rast. Na primjer, YouTuber Mike Williams vjeruje da bi Dogeverse mogao ostvariti do 50 puta veći povrat nakon lansiranja, što je zapravo jedno od konzervativnijih predviđanja cijena.

YouTube kanal Cryptonews nazvao je Dogeverse sljedećim 100x meme novčićem, dok je TodayTrader čak nagovijestio mogućnost 1000x povrata nakon lansiranja.

Kripto obrazovni YouTube kanal 99Bitcoins - koji ima više od 700 tisuća pretplatnika - nedavno je nazvao Dogeverse "najvećim lansiranjem godine".

Dogeverse staking protokol- Zaradite 40% APY

Multichain status Dogeversea ima nekoliko prednosti, toliko da bi mogao postati nova meme meta.

Na primjer, token će biti aktivan na popularnim DEX-ovima i CEX-ovima na 6 različitih blockchain ekosustava, povećavajući svijest o brendu i cjenovni potencijal. Ulagači koji traže najbolje Solana meme kriptovalute ili vrhunske Base meme tokene, svi će pronaći Dogeverse kao opciju koja obećava.

Uz to, vlasnici tokena mogu iskoristiti istaknute značajke koje svaki blockchain nudi, kao što su Solanine niske naknade za trgovanje i Polygonova skalabilnost. Doista, mogu prenijeti sve svoje posjede na drugi chain sa samo nekoliko klikova.

Ulagači koji kupuju meme token s Ethereumom mogu uložiti svoje posjede počevši od same pretprodaje. Trenutačno Dogeverse staking pool nudi APY od 44%, mnogo više od industrijskog standarda od 5% do 10%.

Kako kupiti Dogeverse u pretprodaji?

Cijena Dogeverse trenutno je 0,00031 USD. Međutim, potencijalno bi mogao porasti mnogo više nakon što pretprodaja završi 3. lipnja i token bude lansiran na burzama 5. lipnja.

Ulagači imaju posljednju priliku kupiti token ranije. Mogu otići na web stranicu Dogeverse i upotrijebiti widget za prodaju u slobodnoj prodaji za razmjenu bilo kojeg od 6 prihvatljivih izvornih tokena: ETH, BNB, USDT, MATIC, SOL i AVAX. Alternativno, mogu koristiti i bankovnu karticu.

Ulagači se također potiču da prate Dogeverse X ili Telegram račun kako bi bili u toku s najnovijim ažuriranjima.

Posjetite Dogeverse

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

FOTO Ovo su novi elitni stanovi za trojicu  'vatrenih' tik uz more. Platili su ih po 750.000 eura
EKSKLUZIVNO: OAZA KRAJ ŠIBENIKA

FOTO Ovo su novi elitni stanovi za trojicu 'vatrenih' tik uz more. Platili su ih po 750.000 eura

Plus+ Trojac je stanove u novom šibenskom naselju kupio od kolege Milana Badelja, proslavljenog nogometnog veznjaka, prije nego što su ih sagradili. Sad su kvadrati poskupjeli

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, tko ide na koga?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, tko ide na koga?

Pobjednik može zaraditi do 28 milijuna eura, finale se igra na Olimpijskom stadionu u Berlinu
Slabe točke znakova Zodijaka: Blizanci ne brinu o sebi, Lav ne zna reći 'ne', Ribe su depresivne
NESAVRŠENOSTI PO ZODIJAKU

Slabe točke znakova Zodijaka: Blizanci ne brinu o sebi, Lav ne zna reći 'ne', Ribe su depresivne

Bikovi su vrlo jaki pojedinci, iako u skloni pretjeranoj zabrinutosti. Tijekom života znaju imati dosta problema sa grlom, vratom i štitnjačom. Blizanci su uvijek u pokretu i slabo brinu o zdravlju