Play-to-Earn meme kriptovaluta PlayDoge prikuplja 4 milijuna dolara u pretprodaji | 24sata
Obavijesti

Tech

Play-to-Earn meme kriptovaluta PlayDoge prikuplja 4 milijuna dolara u pretprodaji

Play-to-Earn meme kriptovaluta PlayDoge prikuplja 4 milijuna dolara u pretprodaji

PlayDoge ($PLAY) je nova kriptovaluta koja je uzdrmala tržište nakon što je prikupila 4 milijuna dolara tijekom svoje otvorene trodnevne pretprodaje.

VIDEO

Ovaj važan korak dolazi u vrijeme kada tim lansira staking na Ethereum mreži, uz originalni staking na BNB Smart Chainu.

PlayDoge je remake popularne igre Tamagotchi iz 1990-ih, s ikoničkim Doge memom kao svojom maskotom. Šest od deset najvećih meme kriptovaluta prema tržišnoj kapitalizaciji inspirirano je upravo ovim memom, što odražava ukorijenjenost PlayDoge-a unutar kulture meme kriptovaluta.

Igra PlayDoge nudi zabavno i uzbudljivo igračko iskustvo gdje korisnici brinu o svom 8-bitnom ljubimcu kako bi zaradili nagrade.

Za one koji žele iskoristiti potencijalno veliki rast projekta prije lansiranja igre, PlayDoge pretprodaja nudi priliku da se uđe od samog početka.

Trenutno dostupan po cijeni od $0.00507, ovo može biti posljednja prilika za kupovinu po tako niskoj cijeni.

Postupno povećanje cijena ugrađeno je u PlayDoge pretprodaju, a inherentna korisnost tokena i privlačnost meme kriptovalute ukazuju na kontinuirani tok potražnje nakon što se token pojavi na otvorenom tržištu.

Sljedeće povećanje cijene u pretprodaji dogodit će se za jedan dan ili kada ukupno prikupljena suma dosegne 4.6 milijuna dolara.

Posjetite PlayDoge

Meme kriptovalute i igre su u velikom usponu

Nedavno su meme kriptovalute i gaming projekti doživjeli nepokolebljiv uspjeh, a sada PlayDoge želi uzeti dio akcije.

Priča o meme kriptovalutama ozbiljno se zagrijava, pri čemu mnogi vodeći igrači nadmašuju svoje konzervativnije kolege.

Na primjer, BTC je ovog mjeseca porastao 11%, dok je Pepe porastao 50%, Bonk 21%, a Brett preko 300%.

I nisu samo "čiste" meme kriptovalute koje su u prednosti. Na primjer, P2E meme kriptovaluta-hibrid Floki skočila je 40% ovog mjeseca i impresivnih 895% ove godine.

Floki razvija P2E igru nazvanu Valhalla, stavljajući sebe u konkurenciju s PlayDogeom u domeni P2E meme kriptovaluta. Međutim, Flokijeva tržišna kapitalizacija iznosi 2 milijarde dolara, što odražava značajan potencijal rasta za $PLAY.

Uzbuđenju dodatno doprinosi proširenje tržišta igara u godinama koje dolaze. Izvješće tvrtke Precedence Research očekuje da će tržište igara porasti na vrijednost od 655 milijardi dolara do 2033. godine.

Jedna od najnovijih inovacija u industriji su P2E igre, koje redistribuiraju vrijednost igračima. Trenutno se sektor nalazi na tržišnoj kapitalizaciji od 11.8 milijardi dolara prema CoinGecku.

Prilagođavanje Tamagotchija modernoj P2E funkcionalnosti

PlayDoge je daleko od prosječne meme kriptovalute. On povezuje nostalgiju Tamagotchija s naprednim dinamikama P2E kako bi uspostavio privlačan ekosustav temeljen na vrijednosti.

Tamagotchi je prodao preko 82 milijuna jedinica, pa postoji ogroman broj ljudi koji će biti oduševljeni što ponovno mogu doživjeti svoje djetinjstvo uz mogućnost zarađivanja kriptovalutnih nagrada.

Igrajući se sa svojim ljubimcima, igrači će skupljati XP bodove, što ih gura na vrh tablice projekta i omogućuje im da zarade više $PLAY tokena.

PlayDoge također smanjuje poznatu težinu originalne igre, pružajući pristupačnije i ugodnije iskustvo za sve sudionike.

Još jedan način zarade $PLAY tokena je putem stakinga. Staking mehanizam je aktivan i trenutno nudi 217% APY za korisnike Ethereuma i 87% APY za korisnike BNB-a.

Dok privlači fanove originalne igre, PlayDogeova P2E inačica omogućava igračima monetizaciju njihovog iskustva, stvarajući povoljan trenutak unutar domena kripto igara i meme kriptovaluta.

PlayDoge je izložen na tri vruća kripto sektora

S obzirom na njegov položaj na raskrižju meme kriptovaluta, P2E i remake igara, PlayDoge ima puno prostora za rast.

Prošla godina je proglašena zlatnim dobom za remake igara, potaknuta nostalgijom i tehnološkim napretkom. A to nije ni spomenuto da su prodaje remake igara gotovo udvostručene između 2018. i 2020. godine.

Kombinirajući ovo s suvremenim tehnološkim trendovima poput meme kriptovaluta i P2E, širina potencijala PlayDoge postaje vrlo očita.

Stoga su analitičari vrlo optimistični u vezi s novom pretprodajom. Na primjer, Jacob Bury je dao predviđanje cijene, sugerirajući da bi projekt mogao porasti 10x.

Drugi su otišli i korak dalje, s YouTube kanala Crypto News špekulirajući da projekt ima potencijal od 100 puta veće vrijednosti.

Budite prvi koji će isprobati PlayDoge-ovu igru inspiriranu Tamagotchijem s tokenom $PLAY

Kao što je već spomenuto, platforma PlayDoge trenutno je u razvoju, ali dinamična pretprodajna kampanja omogućuje rani pristup projektu.

50% ukupne opskrbe tokenima alocirano je za pretprodaju, dok se preostalih 50% koristi za nagrade zajednice, likvidnost, marketing, projekte i staking.

S obzirom na to da je glavni blockchain za PlayDoge BNB Smart Chain, rani uspjeh projekta može privući pažnju Binance-ovog tima za listiranje. To ne bi bio prvi put da Binance rano listira meme kriptovalute. Primjerice, razmjena je listirala Book of Meme unutar dva dana od njegovog pokretanja, čime je njegova tržišna kapitalizacija skočila na preko 1 milijardu dolara.

PlayDoge je također prošao audit od strane Solid Proof-a, treće strane za sigurnost blockchaina, što potvrđuje robusnost i transparentnost projekta.

Iskoristite nisku cijenu PlayDoge pretprodaje. Pratite projekt na X ili se pridružite njihovom Telegram kanalu kako biste bili informirani. Alternativno, posjetite njihovu web stranicu kako biste kupili i stakali tokene.

Posjetite PlayDoge

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Agencija za rak WHO-a: Talk prah je vjerojatno kancerogen, koristi se za puder i kozmetiku
OGLASILI SE I NEOVISNI STRUČNJACI

Agencija za rak WHO-a: Talk prah je vjerojatno kancerogen, koristi se za puder i kozmetiku

Agencija za rak Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) u petak je ocijenila da je talk prah "vjerojatno kancerogen" za ljude, no neovisni stručnjak upozorava da tu objavu ne bi trebalo na prvu pogrešno tumačiti i shvatiti kao nešto što služi kao konačan dokaz

FOTO Ovo su novi elitni stanovi za trojicu  'vatrenih' tik uz more. Platili su ih po 750.000 eura
EKSKLUZIVNO: OAZA KRAJ ŠIBENIKA

FOTO Ovo su novi elitni stanovi za trojicu 'vatrenih' tik uz more. Platili su ih po 750.000 eura

Plus+ Trojac je stanove u novom šibenskom naselju kupio od kolege Milana Badelja, proslavljenog nogometnog veznjaka, prije nego što su ih sagradili. Sad su kvadrati poskupjeli
Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, tko ide na koga?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, tko ide na koga?

Pobjednik može zaraditi do 28 milijuna eura, finale se igra na Olimpijskom stadionu u Berlinu