Obavijesti

Tech

Nova meme kriptovaluta WienerAI prikupila 9 milijuna dolara u ICO-u

Nova meme kriptovaluta WienerAI prikupila 9 milijuna dolara u ICO-u

WienerAI je bio ogroman uspjeh tijekom pretprodaje. Hoće li imati isti učinak kada se počne trgovati na kripto burzama?

VIDEO

WienerAI (WAI), meme kriptovaluta koja osvaja kripto zajednicu svojim simpatičnim šarmom i AI pogonjenim značajkama, prikupila je više od 9 milijuna dolara u svojoj početnoj ponudi kriptovaluta (ICO). Investitorima preostaje samo nekoliko sati za ulaganje u ovaj projekt prije nego što danas, 5. kolovoza, bude uvršten na Uniswap.

WienerAI je bio ogroman uspjeh tijekom pretprodaje. Hoće li imati isti učinak kada se počne trgovati na kripto burzama?

Posjetite WienerAI

WienerAI - Djelomično pas, djelomično kobasica i djelomično AI trgovački bot

Kada korisnici otvore službenu web stranicu - wienerdog.ai - nasmiješeni pas postaje središnja točka ekrana.

Opisuje se kao kibernetički pas, a maskota ima jedinstvenu i komičnu priču.

Priča govori o ludom znanstveniku koji je želio stvoriti kibernetičkog psa kako bi umjetnoj inteligenciji dao simpatično, prijateljsko lice. Međutim, tijekom eksperimenta dogodila se pogreška, i kobasica je pala u mješavinu psa i AI-a.

Rezultat je WienerAI, kibernetički pas s moći istezanja. Sposoban da se proteže u bilo koju duljinu, WienerAI je pas s supermoćima.

Ova priča je analogna prirodi ovog projekta usmjerenog na korisnost. To je meme kriptovaluta s AI pogonjenim slučajem upotrebe.

Međutim, prije nego što službeni whitepaper opiše korisnost, govori o širem cilju WienerAI-a, a to je uklanjanje straha koji ljudi imaju od AI-a i stvaranje sinonima za AI s druženjem i zaradom.

Također se raspravlja o ljubaznijoj, ali hrabrijoj budućnosti u kojoj AI stalno evoluira kako bi generirao dobitke, čineći AI trgovanje normom unutar kripto prostora.

WienerAI-ov AI trgovački bot - Pojednostavljeno trgovanje putem umjetne inteligencije

WienerAI je iskoristio svoj interni prediktivni algoritam kako bi dizajnirao AI trgovački bot koji koristi konverzacijski pristup trgovanju.

Oblikovan u stilu chatbota, bot postavlja pitanja o kriptovalutama i investicijama te nudi odgovore nakon analize tržišta.

Također nudi usluge poput besprijekornih zamjena, koje omogućuju investitorima pronalaženje imovine po najboljim cijenama skeniranjem više decentraliziranih burzi.

Uz zaštitu od MEV-a, WienerAI osigurava da nijedan MEV bot ne može preteći trgovinu i smanjiti dobit investitora.

Ove usluge pružaju se besplatno, što čini cijeli ekosustav inkluzivnim.

Predviđanje cijene WienerAI-a

Jedan WAI token vrijedi $0.00075 tijekom ICO-a. Na temelju trenutnog interesa za ovaj projekt i činjenice da veliki Youtuberi, poput Crypto Gains, govore o novoj meme kriptovaluti, razumno je sugerirati da bi ovaj token mogao doživjeti 5x do 10x povećanje kada bude uvršten na Uniswap.

U video podsjetniku, Umar Khan, voditelj 99Bitcoins-a, govorio je o ogromnom potencijalu koji ovaj token ima da eksplodira nakon što bude uvršten na Uniswap.

Čimbenici koji doprinose ovom optimističnom osjećaju uključuju informacije dostupne o samom AI trgovačkom botu.

Razvojni tim projekta objavio je video o ovom botu u lipnju, prikazujući njegovo sučelje u dugoj Twitter niti.

Clinix Crypto, još jedan kripto YouTuber, dao je ovom projektu kritičniji pregled u videu objavljenom prije više od mjesec dana.

"Kripto pretprodaje trebaju imati neki faktor koji zadržava hype," rekao je YouTuber, "A WienerAI to ima s AI botom koji grade."

Međutim, također je dodao, "Još uvijek trebamo vidjeti više ažuriranja i razvoja."

WienerAI ICO završava danas - Kako sudjelovati?

Pretprodaja WienerAI-a završava danas. Tweet koji je objavio ovu najavu otkrio je da WienerAI surađuje s vrhunskim burzama za lansiranje, uključujući Uniswap.

Oni koji još uvijek žele sudjelovati mogu to učiniti posjetom službene WienerAI web stranice, povezivanjem svog novčanika i zamjenom svog ETH-a ili USDT-a za WAI.

Investitori također mogu istovremeno staviti svoje tokene na staking kako bi uvećali svoju zaradu. U trenutku pisanja, procijenjena stopa nagrade je 120%.

Zaključak

WienerAI ima potencijal da postane dobra meme kriptovaluta za kupnju ove godine, ne samo kao kratkoročna imovina već i kao kriptovaluta vrijedna dugoročnog držanja. Njegova simpatična slika i AI trgovački bot daju mu snažne temelje, čineći ga pogodnom imovinom za ulaganje.

Zainteresirane strane mogu posjetiti wienerdog.ai kako bi sudjelovale u njegovom ICO-u.

Kako biste pratili razvoj AI trgovačkog bota i pronašli ispravne poveznice za kupnju WienerAI-a putem DEXTools ili DEXScreener-a, preporučujemo praćenje Twitter i Telegram računa projekta.

Posjetite WienerAI

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

'Bila sam u 193 zemlje svijeta i ovo je mojih top 10 najboljih'
REKORDERKA U PUTOVANJIMA

'Bila sam u 193 zemlje svijeta i ovo je mojih top 10 najboljih'

Cassandra De Pecol oborila je 2 Guinnessova svjetska rekorda za najbrže vrijeme posjeta svim suverenim zemljama. Izdvojila je svoje favorite na osnovi određenih faktora

Bilić ostao bez opcija: Gattusa ne može smijeniti, ostavkom bi priznao da je Kalinić u pravu...
ŠTO SLIJEDI U HAJDUKU?

Bilić ostao bez opcija: Gattusa ne može smijeniti, ostavkom bi priznao da je Kalinić u pravu...

Plus+ Smjena Gattusa praktički je nemoguća jer bi izazvala bunt navijača. A kako Bilić namjerava voditi klub s narušenim autoritetom i povjerenjem, kad ne priča s trenerom, igrači znaju što je govorio o njima i koga je sve želio potjerati...?
'U slastičarnu Le Kolač sam uložio preko 350.000 eura'
INTERVJU S ROBERTOM HROMALIĆEM

'U slastičarnu Le Kolač sam uložio preko 350.000 eura'

Plus+ Nakon kraha slastičarnice u Zagrebu, svoje znanje i rad je okrenuti prema turizmu, pa mu je stalna destinacija postala Dubrovnik. U Zagrebu je publika premala da bi se tamo prakticirao inozemni model, smatra