Obavijesti

Tech

Komentari 2

Još nas samo tri tjedna dijele do najvećeg gejming spektakla na Zagrebačkom Velesajmu

Još nas samo tri tjedna dijele do najvećeg gejming spektakla na Zagrebačkom Velesajmu
3

Uz najnovije igre na više od 100 uređaja, posjetitelji InfoGamera moći će isprobati i najnovije VR uređaje, a čeka ih ih i cosplay natjecanje te završnica 12. sezone najveće regionalne esports lige – A1 Adria League

Reboot InfoGamer 2023 powered by A1 vraća se na Zagrebački velesajam, u paviljonima 8a, 9 i 11a, od 9. do 12. studenoga. Nakon četverogodišnje pauze ponovno dovodi najveće svjetske izdavače koji će predstaviti najnovije i najpopularnije videoigre, a posjetitelji će ih moći isprobati na više od 100 igraćih jedinica koje uključuju PlayStation 5, Xbox Series X, Nintendo Switch i moćne PC-je.

U sklopu sajma, posjetitelji će moći isprobati i najnovije VR uređaje, Meta Quest 3 i PlayStation VR2, te figurativno uroniti u virtualne svjetove. Uz najnovije projekte koje razvijaju najveći svjetski gejming studiji, Reboot InfoGamer powered by A1 će također ugostiti nezavisne domaće i regionalne razvijače videoigara koji će predstaviti svoje projekte široj javnosti.

- Izuzetno smo ponosni što možemo potvrditi da će ove godine Reboot InfoGamer 2023 powered by A1 okupiti više od 90 izlagača koji će još jednom pokazati raskoš domaće, regionalne i svjetske industrije videoigara - rekao je Ivan Medak, glavni operativni menadžer Reboota.

Kao i prethodnih godina, najveći gejming brendovi ponudit će sajamske popuste na ogroman izbor gejming opreme i periferije, dok će se na glavnoj pozornici svakodnevno odvijati razni natječaji, na kojima će posjetitelji imati priliku osvojiti atraktivne tech nagrade i ekskluzivni merch. U sklopu sajma održat će se i veliko cosplay natjecanje s bogatim nagradnim fondom te veliki međunarodni turnir u tabletop igri Warhammer.

Reboot InfoGamer 2023 powered by A1 mjesto je i spektakularne završnice 12. sezone najveće regionalne esports lige – A1 Adria League.

- Zagrebački Velesajam postaje dom napetih finala u igrama CS2, EA Sports FC 24 i EA Sports FC Mobile 24. Ukupni nagradni fond 12. sezone A1 Adria League iznosi čak 15.600 eura. Finala će posjetitelji moći pratiti uživo u paviljonu 8a, a tamo će ih čekati i naš #BoljiOnline kutak, s ciljem edukacije o sigurnosti u online svijetu - istaknula je Diana Svalina, viši specijalist za sponzorstva i evente, A1 Hrvatska.

Jednodnevne, višednevne i VIP ulaznice za najveći gejming sajam dostupne su u online prodaji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2
Mladi Dražen o bivšoj državi, Divcu, djevojkama... 'Dirnuli su me, jednom ću se tamo vratiti'
RIJEDAK INTERVJU

Mladi Dražen o bivšoj državi, Divcu, djevojkama... 'Dirnuli su me, jednom ću se tamo vratiti'

"Košarkaški Mozart" u to je vrijeme, sedam godina prije smrti, imao 21 godinu i ponio titulu najboljeg sportaša bivše Jugoslavije. Mnoge su mu navijačice izjavljivale ljubav
U nedjelju dobivamo sat više sna - evo kako da to stvarno iskoristite i naspavate se
POMICANJE SATA

U nedjelju dobivamo sat više sna - evo kako da to stvarno iskoristite i naspavate se

Iako se od 2018. počelo govoriti o ukidanju ljetnog računanja vremena, i dalje pomičemo sat pa se zadnji vikend u listopadu vraćamo se na zimsko računanje vremena. Evo prilike da se naspavamo!
Nina sama napustila show i razljutila trenere: 'Ovo smo vrijeme uzalud potrošili...'
NISU DOBRO REAGIRALI

Nina sama napustila show i razljutila trenere: 'Ovo smo vrijeme uzalud potrošili...'

Za mene ovo nije odustajanje nego pronalazak nekog svog novog puta na kojem znam da ću uspjeti, rekla je Nina u 'Životu na vagi'