Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

zk
Evo postavljam molbu adminu, neka pita prvenstveno, T mobile a i ostale operatere, ukoliko ugase 3G kako će osigurati kvalitetni internet na 2G mreži pošto ima još puno nepokrivenog područja na 4G mreži a 5G je jako loše pokriven. Primjer imao sam Iphone 13 mini zadnja verzija softvera, došao sam u prizemje ili kat minus 1 City centar east Zagreb, od 4G mreže ni slova, Iphone se prebacio na 3G mrežu, ali nisam znao da na novim modelima i softverima Iphone ne radi internet na 3G mreži samo pozivi i SMS, ostao sam zatečen i užasnut, da tako skupi i sofisticirani uređaj na 3G mreži ne podržava internet, proguglao sam i stvarno to je istina, prodao sam Iphone jer me je užasno ograničavao u radu, tipkovnica za biranje telefonskih brojeva nema T9 dialer, nema delivery report na SMS i MMS,..... no dobro nabavio sam Xiaomi 13 PRO na Androidu i tamo mi radi sve pa i internet na 3G mreži. E sad moje je pitanje šta ako ugase 3G mrežu, a nađete se u području gdje 4G nema pokrivenosti a rupa bogme ima i glavnom gradu Zagrebu a tek šta je okolo u lokalnim mjestima, na Iphone interneta nema, znači whatsapp, Viber i druge app ne rade na 3G mreži, a na Androidima na 2G to neće ići nikako, kako će korisnicima osigurati kvalitetan internet i rad društvenih mreža, samo da navedem moja je nreža A1. Unaprijed se zahvaljujem adminu imate po user name moju E mail adresupa Vas molim za odgovor.
jo
Gase jer zele taj spektar iskoristiti za 4G ili 5G, malo korisnika koristi 3G i jednostavno im se ne isplati imati dio spektra osigurano za 3G tehnologiju.
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .