Obavijesti

Tech

AI kriptovalute u poređenju s meme tokenima – koje su pametnija investicija u 2024.?

AI kriptovalute u poređenju s meme tokenima – koje su pametnija investicija u 2024.?
3

Ove godine, svjedočili smo stalnom nadmetanju između AI kriptovaluta i meme coina, pri čemu su se obje vrste naizmjenično isticale kao vodeći pokretači rasta na tržištu kriptovaluta

VIDEO

No, dok tržište oscilira između ova dva trenda, sada je trenutak da dobijemo konačan odgovor na pitanje: koja je od ovih investicija zaista superiornija?

Dvojna revolucija na kripto tržištu - Uspon AI kriptovaluta i meme coina

Na kripto tržištu trenutno se odvijaju dvije potpuno različite revolucije. Jedna je usmjerena na razvoj tehnologije s najviše potencijala u svijetu - umjetne inteligencije (AI). Druga se odnosi na meme coine. Riječ je o pomaku od ulaganja temeljenih na stvarnoj vrijednosti prema hiper-spekulativnim sredstvima čija se vrijednost oslanja na zajednicu.

Gledajući tržišnu kapitalizaciju, meme coini vode, s procijenjenom vrijednošću od 47 milijardi dolara, u usporedbi s tržištem umjetne inteligencije koje vrijedi 29 milijardi dolara.

Nadalje, CoinGecko je izvijestio da su meme coini znatno nadmašili AI kripto i druge industrijske tokene do kraja prvog tromjesečja 2024.

Prema podacima, sektor meme coina zabilježio je rast od preko 1300%, dok su AI coini porasli za 221%. Ovo je dobra vijest za meme coine, ali ne pruža cijelu sliku.

Neki analitičari smatraju da su meme coini dosegli svoj vrhunac i da je sada vrijeme da uslužne kriptovalute, uključujući AI, preuzmu primat. Međutim, ovo mišljenje nije univerzalno prihvaćeno. Druga skupina analitičara preferira meme coine zbog njihove trenutne bolje izvedbe.

Na primjer, poznati analitičar Poe priznaje da postoje velika očekivanja za procvat AI kriptovaluta, ali on vidi samo rast meme coina. Unatoč tome, meme coini i AI kriptovalute trenutno imaju najbolju izvedbu i obje imaju svijetlu budućnost.

Ipak, još je neizvjesno koja će investicija dugoročno biti bolja. Zbog toga se mnogi ulagači odlučuju za hibridne AI-meme coine. Ovaj sektor trenutno ima tržišnu kapitalizaciju od 845 milijuna dolara, a predvodi ga Corgi AI s procijenjenom vrijednošću od 388 milijuna dolara.

WienerAI - Inovativni spoj meme coina i umjetne inteligencije privukao 7,2 milijuna dolara u pretprodaji

WienerAI omogućuje trejderima da istovremeno ulažu u meme coine i AI tehnologiju. Projekt iskorištava popularnost meme coina dok razvija napredni AI bot za trejding. Ovaj bot, koji funkcionira kao ChatGPT za trejding, omogućuje korisnicima postavljanje pitanja ili kriterija i zatim pretraživanje tržišta kako bi pronašli najbolje mogućnosti trejdinga.

Korisnici mogu izvršavati trejding bez rizika od MEV exploita, bez dugih čekanja i pretjeranih naknada. Osim toga, mogu pratiti svoje aktivne trgovine i povijest trgovine putem korisničkog sučelja bota.

WienerAI je sveobuhvatan AI alat za trejding iza zabavne vanjštine meme coin-a. Ovo je moćan koncept koji spaja najinovativnija područja kriptovalute.

Projekt je privukao pozornost vodećih analitičara industrije, koji ga smatraju najboljom pretprodajom u ovom trenutku. Ulagači su također oduševljeni pretprodajom, što se očituje u prikupljenih 7,2 milijuna dolara.

Ovaj novi token sada se pokreće putem pretprodaje, nudeći ulagačima priliku da uđu na tržište u ranoj fazi. Trenutna pretprodajna cijena WienerAI-ja je 0,000724 dolara, ali će tijekom kampanje rasti. Prema informacijama s portala, iduće poskupljenje je za 11 sati, pa oni koji žele ući po najpovoljnijoj cijeni neka požure.

Posjetite Wiener AI

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Što se događalo iza kulisa osme sezone Život na vagi: 'Snimanje jedne epizode traje tri dana...'
Kandidatima nedostaje crveno meso

Što se događalo iza kulisa osme sezone Život na vagi: 'Snimanje jedne epizode traje tri dana...'

Plus+ Na setu radni dan počinje oko osam sati, kad su na rasporedu dogovori za snimanje. Kandidati se moraju osjećati sigurno
Došao na audiciju i šokirao sve: 'Mislio sam da se hobotnica fino skuha za nekih desetak minuta'
'MASTERCHEF'

Došao na audiciju i šokirao sve: 'Mislio sam da se hobotnica fino skuha za nekih desetak minuta'

Ova epizoda MasterChefa donijela je mješavinu emocija, od velikih uspjeha do razočaranja, pokazujući koliko je važno imati ne samo kulinarske vještine, već i sposobnost nošenja s pritiskom i izazovima