4 najbolje Solana meme kriptovalute za kupiti sada | 24sata
Obavijesti

Tech

4 najbolje Solana meme kriptovalute za kupiti sada

4 najbolje Solana meme kriptovalute za kupiti sada
5

Solana ekosustav meme kriptovaluta dokazao je svoju dominaciju u 2024. godini, s mnogim projektima koji nadmašuju šire kripto tržište

VIDEO

Zapravo, Solana je zabilježila toliki interes da je njen vodeći novčanik, Phantom, upravo zauzeo treće mjesto u Apple App Store kategoriji "Utility", odmah iza Google-a i Google Chrome-a.

S obzirom na to da mreža nastavlja stjecati ugled, trgovcima se pruža ogromna prilika.

Stoga, ovaj članak ulazi u detalje o četiri najbolje Solana meme kriptovalute koje možete kupiti sada. Ispitujemo faktore poput upotrebljivosti, tržišnih trendova, mišljenja analitičara i podataka o cijenama. 

1. Sealana

Naš glavni izbor Solana meme kriptovalute koju možete kupiti sada je Sealana. Trenutno je u fazi pretprodaje, a Sealana se ističe izvanrednom pričom i kulturnim razumijevanjem koje nadmašuje bilo koju drugu SOL meme kriptovalutu.

Inspiriran South Parkom, Sealana je bucmasti tuljan koji teži bogatstvu meme kriptovaluta. Živi u podrumu kod svoje mame i nada se da će trgovinom zaraditi za novi Lamborghini.

Duhovite reference na mentalitet „od siromaštva do bogatstva“ u kripto svijetu su pogodile pravu notu kod investitora, što je dovelo do prikupljanja preko 2 milijuna dolara u pretprodaji. Također je važno napomenuti da ukupno prikupljanje za Sealanu brzo raste, s više od 500 tisuća dolara prikupljenih u posljednja tri dana.

Dodatno uzbuđenje donose i drugi Solana tokeni u pretprodaji, poput Book of Meme, Slerf i Slothana, koji su nakon lansiranja na otvorenom tržištu postigli izvanredan uspjeh. Ovo postavlja optimističan presedan za novi token s temom tuljana.

Posjetite Sealana 

2. Dogeverse

S tisućama meme kriptovaluta na tržištu, isticanje jedinstvenom pričom je presudno, a upravo to namjerava postići Dogeverse.

Dogeverse će biti prva kriptovaluta s temom doge koja će postati multichain. Uz lansiranje na Solani, Dogeverse će koristiti Wormhole i Portal Bridge tehnologiju za multichain povezivanje kako bi se lansirao na Ethereum, Base, Avalanche, BSC i Polygon.

Ovo pruža prednost koju nijedna druga Solana meme kriptovaluta nema, štiteći od promjenjivih hirova korisnika kripta koji migriraju između mreža.

Štoviše, ovo otvara vrata puno široj on-chain zajednici, jačajući ugled tokena i njihov potencijal za privlačenje likvidnosti.

Dogeverse je trenutno u završnoj fazi svoje ICO kampanje, s prikupljenih preko 15 milijuna dolara do sada. Ovo ga čini jednom od najpopularnijih pretprodaja u 2024. godini i postavlja temelje za eksplozivnu IEO.

Posjetite Dogeverse 

3. Dogwifhat

Dogwifhat je najveća Solana meme kriptovaluta po tržišnoj kapitalizaciji. U biti, ovo čini WIF beta igrom na SOL, što znači da će vjerojatno pratiti performanse SOL-a, ali s većim volatilnim promjenama u oba smjera.

Trenutno, WIF se trguje po značajnom popustu u odnosu na svoj ATH iz ožujka, što predstavlja priliku za nove kupce da uđu prije sljedećeg rasta.

Trenutno se cijena kreće na 2,68 dolara, s porastom od 8,8% danas, padom od 13,5% ovaj tjedan, padom od 2,4% ovaj mjesec i padom od 44% u odnosu na svoj ATH od 31. ožujka.

Cijenjeni član Solana zajednice, Ansem, nedavno je dao optimističnu prognozu za WIF, spekulirajući da će njegova cijena ponovno dosegnuti svoj ATH do kraja svibnja. 

Dodajući pozitivnom izgledu za Dogwifhat, trgovac Imagyn istaknuo je da ima isti obujam trgovanja kao Dogecoin unatoč znatno manjoj tržišnoj kapitalizaciji. Prema trgovcu, ovo bi moglo predstavljati značajan potencijal za rast WIF-a.

4. Popcat

Još jedna Solana meme kriptovaluta s jasnom pričom koja bi mogla donijeti velike dobitke je Popcat.

Popcat ima dvije stvari u svoju korist, obje nagovještavaju svijetlu budućnost.

Prvo, to je najveća kriptovaluta s temom mačaka po tržišnoj kapitalizaciji. Ako se pažnja meme kriptovaluta tržišta prebaci s pasa na mačke, Popcat bi mogao značajno profitirati.

Nadalje, Popcat je najveća Solana meme kriptovaluta koja još nije uvrštena na Binance. To znači da, ako burza prve razine želi proširiti svoju izloženost Solani, Popcat je vjerojatno sljedeći izbor za uvrštenje.

Popcat trenutno ima cijenu od 0,3821 dolara. Danas je u porastu od 10,6%, s padom od 18% ovaj tjedan i rastom od 172% ovaj mjesec.

Ima tržišnu kapitalizaciju od 374 milijuna dolara i 24-satni obujam trgovanja od 48 milijuna dolara, što je pad od 25% danas.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Hakeri ponovno napadaju, na udaru su 'Badel 1862' i 'Labud': 'Imate vremena do 12. srpnja!'
NAKON KBC-A ZAGREB

Hakeri ponovno napadaju, na udaru su 'Badel 1862' i 'Labud': 'Imate vremena do 12. srpnja!'

Uzorak koji su dali hakeri prikazuje osobne podatke partnera (telefonske brojeve, adrese e-pošte, fizičke adrese) i financijske podatke, napisali su u objavi iz HackManac

Meme Kitovi napadaju Pepe Unchained dok pretprodaja premašuje 500.000 dolara
$PEPU

Meme Kitovi napadaju Pepe Unchained dok pretprodaja premašuje 500.000 dolara

Brži i snažniji Pepe - Pepe Unchained ($PEPU) - je pušten i munjevito je prikupio 511.000 dolara u svojoj tekućoj pretprodaji
Nostradamus je znao točno kad će umrijeti. Za 2024. godinu je predvidio jezive katastrofe...
GODIŠNJICA SMRTI

Nostradamus je znao točno kad će umrijeti. Za 2024. godinu je predvidio jezive katastrofe...

Pisao je u stihovima na dvosmislen način i upotrebljavao francuske, talijanske i grčke riječi. Za pisanje na taj način imao je dva dobra razloga...