Obavijesti

Show

Komentari 3

Taylor Swift posudila osobne predmete londonskom muzeju: Fanovi stigli iz cijelog svijeta

Taylor Swift posudila osobne predmete londonskom muzeju: Fanovi stigli iz cijelog svijeta
10

Prema muzeju, cijela izložbena staza može se prohodati za 60 do 90 minuta. Među predmetima na izložbi su i posebno izrađene kaubojske čizme koje je nosila Swift na početku karijere

VIDEO

Kostimi, glazbeni instrumenti i drugi predmeti koje je posudila američka glazbenica Taylor Swift bit će izloženi na privremenoj ljetnoj izložbi u londonskom muzeju V&A.

FOTO Volite Taylor Swift? Onda ovaj muzej u Londonu nemojte propustiti! Evo što su sve izložili
FOTO Volite Taylor Swift? Onda ovaj muzej u Londonu nemojte propustiti! Evo što su sve izložili

Naslovljena "Taylor Swift, Songbook Trail", izložba se sastoji od 13 instalacija koje su raspoređene širom više muzejskih galerija.

Premiere for Taylor Swift: The Eras Tour in Los Angeles

"To je putovanje po muzeju", rekla je kustosica Kate Bailey.

"Ono slijedi poglavlja karijere Taylor Swift, a naglašavamo razdoblja i u različitim prostorijama muzeja pokazujemo kostime koje je Taylor nosila."

@itsamberperry Sneak peak of London’s newest Swiftie paradise at the V&A! The curatorial team did an incredible job 🌟🫶 Thank you for inviting me to this special first viewing of the Taylor Swift | Songbook Trail opening 27 July @V&A Museum @Taylor Swift @Taylor Nation #taylorswift #taylornation #erastour #fyp #viral #erastourlondon #taylorsversion ♬ Taylor Swift megamix lyrics and song titles P2 - Silvy | Taylor Nederland

Bailey i njezin tim dobili su pristup osobnim arhivima Taylor Swift kako bi izabrali predmete za teatralno postavljene instalacije, koje su smještene u pomno odabrane galerije koje su vezane uz trenutke karijere ove 14-orostruke dobitnice Grammyja.

Taylor Swift Songbook Trail exhibition at V&A Museum in London

Među predmetima na izložbi su i posebno izrađene kaubojske čizme koje je nosila mlada Swift na početku svoje karijere; vlasulja i brada koje je nosila u glazbenom videu "The Man"; reprodukcije ručno crtanih skica za glazbeni video "Willow" i zlatni mikrofon sa zmijskim detaljem koji je Swift (34) koristila tijekom svoje stadionske turneje "Reputation".

Izložen je i ukulele koji je Swift svirala na svjetskoj turneji "Speak Now" i kačket kapa koju je nosila na naslovnici albuma "Red (Taylor's Version)".

Taylor Swift Songbook Trail exhibition at V&A Museum in London

"Bio je to projekt koji se odvijao zaista brzo", rekla je Bailey. "Željela sam biti sigurna da možemo izložiti kostime, no također i glazbene instrumente, predmete koji prenose njezinu cijelu karijeru i kreativnost."

"Ovo je prvi put da smo na ovaj način napravili izložbu. I ovo je prvi put da se ovi predmeti mogu vidjeti u Velikoj Britaniji. Tako da, vrlo je uzbudljivo i besplatno je."

Taylor Swift Songbook Trail exhibition at V&A Museum in London

"Taylor Swift, Songbook Trail" prikazuje se kroz cijeli muzej V&A od 27. lipnja do 8. rujna.

Prema muzeju, cijela izložbena staza može se prohodati za 60 do 90 minuta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO