Obavijesti

Sport

Komentari 10

Talijani sipaju epitete na račun Perišića: Što više pričaju o novom ugovoru, on je bolji

Talijani sipaju epitete na račun Perišića: Što više pričaju o novom ugovoru, on je bolji

Inter je u 37. kolu Serie A slavio protiv Cagliarija (3-1) i s dva boda manje od Milana kolo prije kraja ostao u igri za naslov. Ivan Perišić opet je bio jedan od najboljih

VIDEO

Hoću li produljiti ugovor?  S vrhunskim igračima ne čekaš zadnji trenutak, rekao je Ivan Perišić nakon što je prošli tjedan zabio dva gola Juventusu i donio Interu prvi trofej u Kupu nakon 11 godina čekanja.

Pokretanje videa...

Golovi Hrvatska - Škotska (3-1) 02:50

Što je vino starije, ono postiže nedostižnu vrijednost. I ne bismo bili u krivu kada bismo to rekli i za hrvatskog reprezentativca. Igra u fantastičnoj formi ove sezone, jedan je od najboljih i najopasnijih igrača Intera, ali novog ugovora - nigdje. I s pravom je Perija frustriran i to je pokazao izjavom poslije utakmice protiv Juventusa.

Coppa Italia - Final - Juventus v Inter Milan

Htio bi ostati na Giuseppe Meazzi i možda tu završiti velebnu karijeru, no klub ne želi pristati na njegove zahtjeve. Rijetko kada klubovi nude višegodišnje ugovore i basnoslovne ugovore igračima u poznim godinama, no ne igraju svi kao Ivan. Bez obzira što su mu 33 godine, Perišić igra u životnoj formi i na njegovim krilima klub je još u igri za naslov. To je pokazao i u posljednjem susretu protiv Cagliarija.

Inter je u 37. kolu Serie A slavio protiv Cagliarija (3-1) i s dva boda manje od Milana kolo prije kraja ostao u igri za naslov. Nerazzurri su dominirali od prve minute, a čvrste domaćine 'rastvorio' je upravo Perišić. Sjajno je asistirao Darmianu u 25. minuti za 1-0. Dva gola zabio je Lautaro, a za Cagliari Lykogiannis. 

Serie A - Cagliari v Inter Milan

Perija je opet na terenu proveo svih 90 minuta jer Inter jednostavno ne može bez njega. Imao je 52 dodira s loptom i 72 posto točnih dodavanja. Širio je opet strah i trepet na lijevom beku i sa svojim prodorima uništavao domaćina. Imao je dva točna centaršuta, dva udarca i od toga jedan u okvir, dvije duge lopte, ali je 13 puta izgubio loptu. No, isto tako, opet je oduševio pravovremenim reakcijama u obrani. Četiri puta je otklonio opasnost ispred svog gola i jednom presjekao loptu. 

Ove sezone oduševljava sve, a Talijani su ga opet ishvalili. 

Serie A - Cagliari v Inter Milan

- Što više ljudi pričaju o njegovom ugovoru, to bolje igra. On raste i dolazi do izražaja kako utakmice postaju sve odlučujuće - piše La Gazzetta dello Sport. 

Juventus v Internazionale - Coppa Italia - Final - Stadio Olimpico

U Serie A ove sezone je na sedam golova i sedam asistencija, ali to će imati priliku poboljšati u posljednjem kolu kada Inter kod kuće igra protiv Sampdorije. Upravo u posljednjem kolu doznat dobit ćemo prvaka. Nada se aktualni prvak obrani naslova, ali gotovo sve se pita Milan koji ima sve u svojim rukama. Ima dva boda više i utakmicu protiv Sassuola u gostima.

Svi susreti posljednjeg kola igraju se u nedjelju od 15 sati. Inter prvo mora pobijediti Sampu na domaćem terenu pa onda se nadati čudu u Sassuolu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 10

VIDEO

FOTO Sutkinja iz seks skandala ima novi posao! Nikad nećete pogoditi koji. Šalimo se. Hoćete
ZAOKRET U KARIJERI

FOTO Sutkinja iz seks skandala ima novi posao! Nikad nećete pogoditi koji. Šalimo se. Hoćete

Elif Karaarslan najavila je tužbu prema Turskom nogometno savezu koji ju je suspendirao nakon što se u javnost probila njezina snimka seksa s starijim turskim delegatom iz svlačionice

Cro Cop spasio psa s ulice: 'Ako ju je neko smeće izbacilo iz automobila, neka se zna...'
DIV MEKA SRCA

Cro Cop spasio psa s ulice: 'Ako ju je neko smeće izbacilo iz automobila, neka se zna...'

Jučer sam na cesti ispred kuće na Borčecu našao ovu mrvicu kako izbezumljeno luta. Mješanac pinča vjerojatno. Nahranio sam je i odveo kod veterinara, ali čip nema, započeo je priču legendarni Mirko Filipović
Problemi u Realu: Ancelotti se sukobio sa sinom zbog Modrića
PIŠU ŠPANJOLCI

Problemi u Realu: Ancelotti se sukobio sa sinom zbog Modrića

Luka Modrić je, uz Danija Carvajala, jedini igrač koji je s Realom osvojio šest naslova Lige prvaka, što Carlo Ancelotti iznimno cijeni, a kapetana vidi i kao mentora ostalim igračima