Obavijesti

Sport

Komentari 1

Tako časte Saudijci! Evo koliko stoji zlatni reket koji je Nadal dobio kao poklon u Rijadu...

Tako časte Saudijci! Evo koliko stoji zlatni reket koji je Nadal dobio kao poklon u Rijadu...
3

Rafaelu Nadalu zlatni reket uručio je Turki Alalshikh, koji je desna ruka saudijskog princa Mohammeda bin Salmana i organizator najskupljeg sportskog eventa u povijesti "Riyadh Season"

Rafael Nadal (38) početkom listopada objavio je kraj karijere na Davis Cupu u Mallorci, koji će se igrati u studenom. Prije toga, bio je jedan od odabranih igrača koji su nastupili na Slamu šest kraljeva u Rijadu, gdje je u meču za treće mjesto poražen od Novaka Đokovića.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Nadal: Vrijeme je za oproštaj. Dao sam sve što sam mogao... 01:09

Bio je to posljednji susret dvojice velikana čiji je rivalitet obilježio posljednja dva desetljeća tenisa. U znak poštovanja, organizatori su Španjolcu nakon meča odlučili pokloniti poseban dar.

Riječ je o reketu od zlata, a Marca je izašla s procjenom kako je vrijednost poklona oko 250.000 eura. Zlatni reket Nadalu je uručio Turki Alalshikh, posebni savjetnik saudijskog princa Mohammeda bin Salmana i prvi čovjek sporta u toj arapskoj državi. Ova nevjerojatna vrijednost poklona samo je kap u moru, s obzirom na to da su igrači za samo sudjelovanje na turniru dobili 1,5 milijuna eura.

6 Kings Slam

Alalshikh je i začetnik i organizator vjerojatno najskupljeg sportskog eventa u povijesti nazvanog "Riyadh Season". Riječ je o nizu zabavnih, kulturnih i sportskih događaja koji se održavaju u glavnom gradu Saudijske Arabije Rijadu, a neki od istaknutijih su, uz Slam šest kraljeva, UFC Fight Night 250, borba Artura Beterbieva i Dimitrija Bivola, WWE i revanš između Oleksandra Usika i Tysona Furyja.

6 Kings Slam
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1
Salzburg - Dinamo 0-2: 'Modri' očitali lekciju u Austriji i nakon 26 godina pobijedili u gostima
3. KOLO LIGE PRVAKA

Salzburg - Dinamo 0-2: 'Modri' očitali lekciju u Austriji i nakon 26 godina pobijedili u gostima

Dinamo je pobijedio u Austriji protiv Red Bull Salzburga 2-0. Golove za "modre" zabili su Kulenović i Petković, a kod oba je asistenciju dodao Ristovski