Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

sky linee
Ja stavljam mlijeko i maslac
area 62
... + kapar radi slanoće 🤔
mrTrobec
Kam
sky linee
Kapari ne. Hehehe a kako kamo?pa u krompir, čitao si članak ili nisi?
area 62
El problem dodati par zrnaca u pire (onih sa soli, a ne u tekućini)? 🤭
sky linee
Nije nego to ne koristim, stavim samo sol u krumpir dok se kuha
sky linee
O čemu ti area.. napiši onda sol
Dk
Kapari u pire? Na kojoj planeti?
Dk
Heli, ako ga kuhaš u ljuski, i onda protiščeš kroz spravu koju ja koristim za čvarke i krumpir za tijesto za knedla, onda ga nema koristi soliti.
Dk
Joj, daj se odluči. Ako se smiješ na sol u krumpira dok se kuha za pire, onda sam napisala ovo kaj jesam. A, ako kockice kak se krumpir kuhabza pire ne stavljam Prikaži još ↓
Dk
Baka ti mogu biti. To koliko se bojiš soli, govori mi o tome da se dobro brineš o svome zdravlju. Kao u svemu tako i sa solju ne treba pretjerivati. Fućkaš juh Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .