Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Lun@777
Eee, pa sad lijepo šarane i štuke u škrinju. Barem nešto dobro u ovoj nesreći. Štuka mi je odlična riba i često je jedemo, jer mi je suprug ribič. Nisu samo morske ribe dobre, već i riječne, ali o njima se premalo piše.
kabrit72
koju škrinju mislim da nemaju struje ak im voda u kućama :((((
Lun@777
Ne znam, nisam sigurna da li je imaju ili ne.
Ro
I štuka i šaran i sve te riječne nisu nizašta , kao da blato jedeš. Bolja je srdela iz konzerve od svih tih šarana i štuka.
kabrit72
meni su i obične srdelice super,
PP
Slušaj ženo sad dobro ! Idi u domaću ribolovnu udrugu i traži , da ti daju imena i slika riba iz njihovih rijeka . Nema više od tri ćetri , tako da nema zabune. Prikaži još ↓
PO
RodijakJozo: Ostavi se pametovanja i pisanja iz zapećka svoje štalice. Nisi ti ija dobro spremljenu riječnu ribu.
Lun@777
Ne slažem se da nije dobra riječna riba, samo je vi ne znate spremiti. Prva proleterska, pričaš koješta, znam dobro što je štuka, smuđ, šaran. Jednom tjedno jed Prikaži još ↓
kabrit72
ja pekla štuku , malko mi je presuha, al mi zato šaran mrakkkk, sam kaj malo previše kosti ima, i pohani šaran i krumpir saata razbij a:)))
Ro
POTPEC@ ti znaš kako blitvu i spuže napravit , a o pravoj spizi nemaš pojma niti si je ikad jeo.
PO
RodijakJozo: Znam iste spremiti i sa porilukom. I odlično je. Isto tako je i riječna riba odlična samo je triba znat spremiti.
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .