Obavijesti

Sport

Komentari 54

Svlačionica Hajduka uz Gattusa i Kalinića: Uremović citirao Alkin hit i poslao znakovitu poruku

Svlačionica Hajduka uz Gattusa i Kalinića: Uremović citirao Alkin hit i poslao znakovitu poruku

Filip Uremović odigrao je odličnu utakmicu na Maksimiru i uz Dominika Prpića stvorio neprobojni zid za Dinamove napadače. Nakon derbija indirektno se dotaknuo potresa u Hajduku

VIDEO

Hajduk je na Maksimir stigao potresen, u potpuno drugačijem raspoloženju od Dinama, no čudesno srušio najvećeg rivala i ponio pobjedu 1-0 u "vječnom derbiju" preuzevši vrh prvenstvene ljestvice. Gennaro Gattuso se pokazao taktičkim genijem i, onako talijanski, tvrdo i organizirano, ostavio Dinamo na "nuli". Hajduku je bio dovoljan klasan gol Marka Livaje.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamo - Hajduk 0-1

Pokretanje videa...

Sažetak Dinamo - Hajduk 0-1 01:38

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Protekli tjedan su Hajduk obilježili potresi, iznenadni otkaz sportskom direktoru Nikoli Kaliniću koji je potom sazvao konferenciju za medije i iznio svoju stranu priče. Zatim je predsjednik Hajduka Ivan Bilić reagirao i sazvao svoju, a sve je začinio trener Gennaro Gattuso nakon derbija podržavši Kalinića i rekavši da se s Bilićem nije čuo preko mjesec dana.

Svlačionica Hajduka je složna

Navijači su se pitali kome vjerovati, što je, ustvari, istina, a svlačionica splitskog kluba indirektno je podržala Kalinića i Gattusa što dovoljno govori o slozi koja vlada unutar momčadi unatoč peripetijama koje se događaju u vodstvu.

Filip Uremović odigrao je odličnu utakmicu na Maksimiru i uz Dominika Prpića stvorio neprobojni zid za Dinamove napadače. A nakon derbija poslao je znakovitu poruku.

Stoper je objavio fotografiju slavlja kod južne tribine s Torcidom i priložio pjesmu Alke Vuice. U objavi stoji Alkin najveći hit "Laži me", a što je Uremović htio poručiti daje se naslutiti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 54

VIDEO

VIDEO Ozlijedio se Ivan Perišić! Gadno mu je nastradao gležanj
OTPAO ZA LIGU NACIJA?

VIDEO Ozlijedio se Ivan Perišić! Gadno mu je nastradao gležanj

Krajem prvog poluvremena pretrpio je težak start. Suparnički igrač ga je nagazio, u naletu kopačkom zahvatio po gležnju. Perišić je šepao i odmah se osjetilo da je start bio koban

VIDEO Modrić asistirao, grozna ozljeda realovca! Iznijeli su ga na nosilima, jaukao od bolova
REAL SLAVIO, MODRIĆ BRILJIRAO

VIDEO Modrić asistirao, grozna ozljeda realovca! Iznijeli su ga na nosilima, jaukao od bolova

Luka Modrić bio je u prvom sastavu Reala i odigrao je vrlo dobru utakmicu. Asistirao je za vodeći gol u 14. minuti, a u 92. je izašao uz ovacije publike na Bernabeuu. A njegov suigrač se teško ozlijedio