Obavijesti
komentari
Svinjokolja nekoć bila događaj godine: 'Gadi im se, a jeli bi...'
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

CarLav
E to je pravi poso,svinokolja..Svake godine je imamo.Ciscenje crijeva za kobasice i kulenje prava divota,pa onda ako usfali crijeva trcis u trgovinu nadokupis 3-4 metra zavisi sve.Jao ljudi nemojte da ne kazem sta,svi bi volili da se nareze kobasica ili kulen,a tad vam ne smrdi i nije gadljivo jel?Da mi je znati kako ono u trgovini bude napravljeno sto kupite..
tu
Piše da se svinja može i smuditi odnosno opaliti slamom i vatrom. Dajte mi recite koliko treba slame da opalite svinju tešku 120 kg?
Rosenrot
Obično 2-3 stoga sijena bude dovoljno
MR
Niko ne kolje svinju od 120 kg. pa sa čim ste ju hranili?!
sol
I to narezati nakoso, i tursije,
sol
Tulilu: kao sta si ti ni grama, ::))))
sol
hanson: vic nasjesti ces
tu
Rosenrot: Oooo... ti se ne voli žuljati nego ljuljati
tu
hanson666: Pa nisam pitao za klanje nego za opaliti.
sol
Nasjeo, a dobro kupio si;
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .